Ρωσίδα κατάσκοπος κάνει πασαρέλα στην Τουρκία [εικόνες] - iefimerida.gr

Ρωσίδα κατάσκοπος κάνει πασαρέλα στην Τουρκία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια εντυπωσιακή κόκκινη τουαλέτα και δυο μοντέλα ντυμένοι σαν μυστικοί πράκτορες ήταν το φόντο που επέλεξε η Άννα Τσάπμαν, η Ρωσίδα κατάσκοπος που απελάθηκε το 2010 από τις ΗΠΑ, για να περπατήσει σε πασαρέλα του σχεδιαστή Χικμέτ Ερασλάν στην Τουρκική πόλη Αττάλεια.

Δυο χρόνια μετά την απέλασή της -μαζί με άλλους 9 μυστικούς πράκτορες- από τις ΗΠΑ, η πιο σέξι κατάσκοπος των τελευταίων 30 χρόνων, προσπαθεί να βγάλει τα προς το ζην εκμεταλλευόμενη την φήμη της μέσω φωτογραφήσεων και διαλέξεων.

Ρωσίδα κατάσκοπος κάνει πασαρέλα στην Τουρκία [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αφού προφανώς, μετά από τόσο δημοσιότητα, δεν είναι καθόλου εύκολο να συνεχίσει την οικογενειακή παράδοση (σ.σ. Ήταν και ο μπαμπάς της πράκτορας της KGB).

Ρωσίδα κατάσκοπος κάνει πασαρέλα στην Τουρκία [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Εννοείται πως το όλο event δεν διαφημίστηκε ως «ξεπέτα», αλλά ως φιλανθρωπία, με τον Τούρκο σχεδιαστή να δηλώνει πως η εταιρία του Dosso Dossi δώρισε ένα ποσό στον φιλανθρωπικό οργανισμό για παιδιά με κακή όραση που έχει ιδρύσει η 30χρονη στο Βόλγογκραντ.

Ρωσίδα κατάσκοπος κάνει πασαρέλα στην Τουρκία [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ