Εμπόριο όπλων και πυρομαχικών μέσω... ταβέρνας στην Πετρούπολη - iefimerida.gr

Εμπόριο όπλων και πυρομαχικών μέσω... ταβέρνας στην Πετρούπολη

Εμπόριο όπλων και πυρομαχικών μέσω... ταβέρνας στην Πετρούπολη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσω ενός καταστήματος εμπορίας όπλων το οποίο λειτουργούσε χωρίς άδεια στο Περιστέρι και μιας ταβέρνας στην Πετρούπολη, διακινούσαν τα όπλα και τα πυρομαχικά οι τέσσερις συλληφθέντες εις βάρος των οποίων ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών που έγιναν σε σπίτια, στο κατάστημα εμπορίας όπλων και στην ταβέρνα, στις περιοχές του Μοσχάτου, της Πετρούπολης και του Αιγάλεω, βρέθηκαν πολεμικά όπλα, υποπολυβόλα, πιστόλια, περίστροφα, καραμπίνες και φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Εις βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κατοχή όπλων, πυρομαχικών και βεγγαλικών – κροτίδων. Μάλιστα, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και στη συνέχεια, αφού τους ασκήθηκε ποινική δίωξη, παραπέμφθηκαν σε Τακτικό Ανακριτή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ