Αίσθηση από non paper μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας [έγγραφο] - iefimerida.gr

Αίσθηση από non paper μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας [έγγραφο]

Αίσθηση από non paper μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συζητήσεις αναμένεται να προκαλέσει ένα non paper που κυκλοφόρησε ανάμεσα σε στελέχη και εργαζόμενους Μέσου Μαζικής Ενημέρωσης, το οποίο ανήκει σε γνωστή επιχειρηματική οικογένεια, όπου πολιτικοί δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες αλλά και κόμματα χωρίζονται σε κατηγορίες... «αγαπάμε» και «δεν αγαπάμε»!

Σύμφωνα με τη zougla.gr, που έκανε την αποκάλυψη, στο non paper που έχει ημερομηνία 14 Μαΐου 2012 καθορίζονται «οι προτεραιότητες αντιμετώπισης» για τους εχθρούς και τους φίλους της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας στον χώρο του Τύπου, της πολιτικής, των επιχειρήσεων αλλά και του θεάματος.

Ουσιαστικά, το non paper περιγράφει ποιοι «παίζουν», ποιοι κόβονται, ποιοι «προωθούνται», ποιοι γίνονται αντικείμενο κριτικής καθώς και πόσο πρέπει να προωθηθούν ή να πολεμηθούν! Και όλα αυτά με την κατάλληλη για την περίσταση φρασεολογία «αγαπάμε ή δεν αγαπάμε»...

«Ποιους αγαπάμε»

Ανάμεσα στα ονόματα που παρελαύνουν από το non paper βρίσκουμε γνωστούς επιχειρηματίες, πολιτικούς, δημοσιογράφους αλλά και κόμματα. Ενδεικτικά αναφέρονται οι εξής επιχειρηματίες: Σ. Κόκκαλης Γ. Μελισσανίδης, Β. Μαρινάκης, Χάρης Βαφειάς, Κοπελούζος, Δ. Κοντομηνάς, Π. Παναγόπουλος.

Από τη δημοσιογραφία το non paper κατονομάζει τους Νίκο Χατζηνικολάου, Νίκο Ευαγγελάτο, Δημήτρη Καμπουράκη.

Από το χώρο της πολιτικής το non paper «αγαπά» τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Ανδρέα Λοβέρδο από το ΠΑΣΟΚ, και τους κ.κ. Κατσαφάδο και Αγγελάκα από τη ΝΔ.

Μάλιστα για τη Νέα Δημοκρατία αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αγαπάμε Ν.Δ. και Σαμαρά, αλλά χωρίς να το παρακάνουμε»

«Ποιους δεν αγαπάμε»

Ανεπιθύμητα είναι πρόσωπα όπως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο Ροδόλφος Οντόνι, ο επιχειρηματίας Γιάννης Αλαφούζος, ο εφοπλιστής Νίκος Πατέρας, αλλά και ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, ο βουλευτής της ΝΔ., Κώστας Χατζηδάκης, ο εκδότης της εφημερίδας «Δημοκρατία» και ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, Γεράσιμος Βουδούρης.

Δείτε τα non paper:

Αίσθηση από non paper μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας [έγγραφο] | iefimerida.gr 0

Αίσθηση από non paper μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας [έγγραφο] | iefimerida.gr 1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ