Ρουπακιώτης: Κανονικά η κατοβολή των συντάξεων τον Ιούλιο - iefimerida.gr

Ρουπακιώτης: Κανονικά η κατοβολή των συντάξεων τον Ιούλιο

Ρουπακιώτης: Κανονικά η κατοβολή των συντάξεων τον Ιούλιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανονικά θα γίνει η καταβολή των συντάξεων του Ιουλίου, όπως ενημέρωσαν οι διοικήσεις των Ασφαλιστικών Οργανισμών, τον υπηρεσιακό υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Αντώνη Ρουπακιώτη.

Αυτό τόνισε κατά τη σημερινή, πρώτη και ταυτόχρονα αποχαιρετιστήρια, συνάντηση με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το εργατικό ρεπορτάζ ο υπηρεσιακός υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Αντώνης Ρουπακιώτης.

Ωστόσο, ο κ. Ρουπακιώτης απέφυγε να δεσμευτεί για την ομαλή καταβολή των συντάξεων από τον Αύγουστο και μετά, καθώς, όπως είπε, κάτι τέτοιο είναι εκτός των αρμοδιοτήτων του υπηρεσιακού υπουργού.

Ο υπουργός Εργασίας σημείωσε ότι τα οικονομικά των Ταμείων είναι σε κακή κατάσταση και ανέφερε ότι το ΙΚΑ θα χρειασθεί 1,4 δισ. ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό για την καταβολή των συντάξεων και 260 εκ. ευρώ ο ΟΑΕΔ για την καταβολή των επιδομάτων, παρότι, όπως είπε, μόνον 1 στους 5 ανέργους λαμβάνουν επίδομα ανεργίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ