Φρενίτιδα προκάλεσε η δωρεάν συναυλία του Μπίμπερ - iefimerida.gr

Φρενίτιδα προκάλεσε η δωρεάν συναυλία του Μπίμπερ

Φρενίτιδα προκάλεσε η δωρεάν συναυλία του Μπίμπερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Καναδός αστέρας της ποπ Τζάστιν Μπίμπερ προκάλεσε εκδηλώσεις ενθουσιασμού σε περισσότερους από 200.000 θαυμαστές του που συγκεντρώθηκαν στην διάσημη πλατεία Τζοκάλο της Πόλης του Μεξικού για να παρακολουθήσουν την υπαίθρια δωρεάν συναυλία του που δόθηκε με στόχο την προώθηση του επερχόμενου άλμπουμ του με τίτλο «Believe».

Οι νεαροί θαυμαστές του 18χρονου τραγουδιστή ενθουσιάστηκαν όταν ανέβηκε στη σκηνή την Δευτέρα συνοδευόμενος από χορευτές. Οι αρχές της Πόλης του Μεξικού εκτιμούν ότι 210.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία για να παρακολουθήσουν το σόου.

Μάλιστα, οι πιο ένθερμοι θαυμαστές του είχαν κατασκηνώσει στην πλατεία μέρες πριν από την συναυλία ώστε να διασφαλίσουν ότι θα έχουν την καλύτερη θέα. Οι μεξικανικές αρχές έλαβαν αυστηρά μέτρα ασφαλείας ώστε να αποφευχθούν παρόμοια επεισόδια με του Όσλο, πριν από έναν μήνα, όταν ο Μπίμπερ έδωσε δωρεάν συναυλία και από τον συνωστισμό τραυματίστηκαν 40 νεαροί θαυμαστές του.

Η Πόλη του Μεξικού είναι μια από τις μόλις επτά πόλεις στον κόσμο, τις ποίες επέλεξε ο Μπίμπερ για να παρουσιάσει το νέο του άλμπουμ το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουνίου. Ήδη, έχει εμφανιστεί στο Όσλο, το Παρίσι και το Λονδίνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ