Βενιζέλος: Χρειάζεται εθνικό σχέδιο για τους αγρότες - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Χρειάζεται εθνικό σχέδιο για τους αγρότες

Βενιζέλος : χρειάζεται εθνικό σχέδιο για τους αγρότες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για ένα νέο αγροτικό παραγωγικό μοντέλο παρουσίασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε δηλώσεις που έκανε μετά τη συνάντησή του με τον υπηρεσιακό υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Ναπολέοντα Μαραβέγια.

Ο κ. Βενιζέλος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ο ίδιος και το ΠΑΣΟΚ έχουν μιλήσει πολλές φορές για τα θέματα αυτά, καθώς, όπως είπε, υπάρχει μεγάλη πίεση για την αλλαγή της ΚΑΠ, αλλά κανένας στην Ελλάδα δεν ασχολήθηκε με το θέμα αυτό. Ακόμα και οι πολίτες, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι, πρόσθεσε, δεν μας άκουσαν.

Κατά τον ίδιο, πρέπει να γίνει μια πολύ σοβαρή συζήτηση για το θέμα. «Να μιλήσουμε επί της ουσίας και όχι με ψευδαισθήσεις και γι αυτό, χρειάζεται ένα εθνικό σχέδιο, το οποίο μπορεί να εκπονηθεί και να εφαρμοστεί από μια κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης» είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο κ. Μαραβέγιας, ο οποίος θα μετέχει στη Σύνοδο των υπουργών Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 18 Ιουνίου, πριν σχηματιστεί κυβέρνηση στην Ελλάδα, αναζητεί τις θέσεις των πολιτικών κομμάτων, ώστε να μπορέσει να διατυπώσει αξιόπιστες θέσεις, προκειμένου να διασφαλιστούν τα κονδύλια προς τους αγρότες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ