Θρασύτατοι δράστες ανατίναξαν ΑΤΜ και άρπαξαν 80.000 ευρώ - iefimerida.gr

Θρασύτατοι δράστες ανατίναξαν ΑΤΜ και άρπαξαν 80.000 ευρώ

Θρασύτατοι δράστες ανατίναξαν ΑΤΜ στη Πάτρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περίπου 80.000 ευρώ κατάφεραν να πάρουν άγνωστοι από μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων, στα Σελιανίτικα Αιγίου, αφού πρώτα το ανατίναξαν. Δεν κατάφεραν όμως να αφαιρέσουν το σύνολο του ποσού καθώς τα υπόλοιπα 100.000 ευρώ που βρίσκονταν μέσα στο μηχάνημα, μάλλον μπλόκαραν μέσα στο μηχάνημα λόγω της έκρηξης και οι δράστες δεν είχαν άλλον χρόνο στη διάθεσή τους, για να πάρουν και αυτά.

Η έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα σε ΑΤΜ που βρίσκεται στην παλαιά εθνική οδό Πατρών- Κορίνθου στην περιοχή των Σελιανίτικων, αναστατώνοντας τους κατοίκους της περιοχής.

Δεν καταγράφηκε κανείς τραυματισμός, αφού εκείνη την ώρα δεν περνούσε κάποιο όχημα από τον δρόμο, όμως έχουν προκληθεί υλικές ζημιές τόσο στο κτίριο στο οποίο ήταν τοποθετημένο το μηχάνημα, όσο και σε δύο γειτονικά καταστήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ