«Το τέλος του πιο επιτυχημένου συνδυασμού ομάδας και προπονητή» - iefimerida.gr

«Το τέλος του πιο επιτυχημένου συνδυασμού ομάδας και προπονητή»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το «διαζύγιο» του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Παναθηναϊκό μετά από κοινή επιτυχημένη πορεία 13 χρόνων εκτός από τα ελληνικά ΜΜΕ, απασχόλησε όπως ήταν λογικό και την επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, η οποία έκανε ειδική αναφορά στα επιτεύγματα του Σέρβου προπονητή στον πάγκο των «πράσινων».

«Ο Ομπράντοβιτς φεύγει από τον Παναθηναϊκό μετά από 13 χρόνια», είναι ο τίτλος του θέματος για την αποχώρηση του «Ζοτς» από το «τριφύλλι», ενώ στη συνέχεια αναφέρει τα εξής: «Το τέλος του πιο πετυχημένου συνδυασμού ανάμεσα σε ένα σύλλογο και έναν προπονητή στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ ήρθε την Τρίτη όταν ανακοινώθηκε ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα φύγει από τον Παναθηναϊκό μετά από 13 σεζόν. Ο Ομπράντοβιτς ανέλαβε τον Παναθηναϊκό το 1999 και κατέκτησε πέντε τίτλους της Ευρωλίγκας με τους "πράσινους" ξεκινώντας από την πρώτη σεζόν. Οι εγχώριοι τίτλοι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός με τον Ομπράντοβιτς είναι περισσότεροι από κάθε άλλο Ευρωπαϊκό σύλλογο από το 1978 και δυο περισσότεροι από κάθε άλλη ομάδα σε ότι αφορά τα Final 4 τα οποία ξεκίνησαν το 1988. Οι πέντε κατακτήσεις της Ευρωλίγκας μόνο με τον Παναθηναϊκό αρκούσαν να κάνουν τον Ομπράντοβιτς στα 52 του τον πιο πολυνίκη προπονητή στην Ευρωπαϊκή ιστορία, ενώ έχει κατακτήσει τρεις ακόμη με ισάριθμες διαφορετικές ομάδες πριν ενταχθεί στους "πράσινους"».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ