Βαλερί κατά Σεγκολέν: Σφάζονται μέσω twitter η νυν και η πρώην του Ολάντ - iefimerida.gr

Βαλερί κατά Σεγκολέν: Σφάζονται μέσω twitter η νυν και η πρώην του Ολάντ

Βαλερί κατά Σεγκολέν: Σφάζονται μέσω twitter η νυν και η πρώην του Ολάντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα λογοπαίγνιο «Η Πρώτη Γκάφα της Γαλλίας» αντί για Πρώτη Κυρία της Γαλλίας κυκλοφορεί σήμερα το εξώφυλλο της εφημερίδας Liberation με ολοσέλιδη φωτογραφία της συντρόφου του Φρανσουά Ολάντ Βαλερί Τριερβελέρ. Αιτία; Ενα tweet της Βαλερί με το οποίο στήριξε τον αντίπαλο της αντιζήλου της Σεγκολέν Ρουαγιάλ στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής. Ολος ο Τύπος και η Γαλλία ασχολούνται σήμερα με αυτό.

Το θέμα έχει ως εξής: Η πρώην σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ Σεγκολέν Ρουαγιάλ κινδυνεύει να μην εκλεγεί βουλευτής και το σοσιαλιστικό κόμμα ζητάει από τον αντίπαλό της, επίσης σοσιαλιστή Ολιβιέ Φαλορνί να αποχωρήσει προκειμένου να δοθεί η έδρα στην κυρία Ρουαγιάλ. Δεν έχει, όμως, την ίδια γνώμη η νυν σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ, Βαλερί Τριερβελέρ η οποία μέσω του λογαριασμού της στο twitter στηρίζει τον αντίπαλο της Ρουαγιάλ προκαλώντας θύελλα στη Γαλλία.

Ολος ο γαλλικός Τύπος θεωρεί αυτό με αυτό το tweet η Βαλερί λύνει τους λογαριασμούς της με την Σεγκολέν.

Βαλερί κατά Σεγκολέν: Σφάζονται μέσω twitter η νυν και η πρώην του Ολάντ | iefimerida.gr 0

Η εφημερίδα L'Alsace γράφει ότι οι γυναίκες του Σαρκοζί, Σεσίλια και Κάρλα Μπρούνι έδωσαν στη Γαλλία φτηνούς καυγάδες γυναικών ενώ με τη Βαλερί Τριερβελέρ και τη Σεγκολέν Ρουαγιάλ οι καυγάδες γίνονται «πυρηνικοί» και προσθέτει ότι αυτό το δίδυμο γυναικών χαλάει σε λίγες ημέρες την προσπάθεια που κατέβαλε ο Ολάντ να φανεί ήρεμος, δυνατός και καθησυχαστικός.

Η Liberation γράφει ότι το μήνυμα μέσω twitter της Bαλερί Τριερβελέρ εναντίον της αντιζήλου της Σεγκολέν Ρουαγιάλ βγάζει έναν αέρα παρακμής που πάει τη Γαλλία πίσω στις συνήθειες του Σαρκοζί.

Πρόκειται για κωμειδύλλιο εκτιμά η εφημερίδα Les Echos αλλά και η Figaro.

Κυνική, φαρμακόγλωσση και ειρωνική αποκαλεί την κίνηση της Τριερβελέρ η εφημερίδα L'Union / L'Ardennais.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ