Ζευγάρι «σεξουαλίζεται» στο θέατρο και μετά πλακώνει αυτή που τους είπε να φύγουν - iefimerida.gr

Ζευγάρι «σεξουαλίζεται» στο θέατρο και μετά πλακώνει αυτή που τους είπε να φύγουν

Ζευγάρι «σεξουαλίζεται» στο θέατρο και μετά πλακώνει αυτή που τους είπε να φύγου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα πολύ διαφορετικό θέαμα παρακολούθησαν κάποιοι θεατές της παράστασης του Cirque du Soleil στην Καλιφόρνια, καθώς το βλέμμα τους τραβούσαν όχι οι ακροβάτες, αλλά ένα ζευγάρι που ερωτοτροπούσε ξεδιάντροπα, αδιαφορώντας για τους γύρω.

Ειδικότερα, ζευγάρι συνοριοφυλάκων επιδιδόταν σε ερωτικά παιχνίδια την ώρα παράστασης, με την 24χρονη κοπέλα να κάνει στοματικό έρωτα στον 35χρονο φίλο της, ενώ δίπλα τους κάθονταν μεγάλοι άνθρωποι και παιδιά.

Ο 35χρονος όμως δεν πρόλαβε να χαρεί, καθώς ενώ η φίλη του έκανε τη «δουλειά» της, μια κυρία από διπλανό κάθισμα τους ζήτησε εξαγριωμένη να πάνε να βρουν κανένα δωμάτιο, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να εκνευριστεί και να φύγει.

Αντί όμως να ακολουθήσουν τη συμβουλή της γυναίκας, περίμεναν έξω από το χώρο της παράστασης, και μόλις την είδαν, της επιτέθηκαν. «Με κοιτούσε καλά καλά και έκανε ότι δίνει γροθιές στον αέρα. Τότε της λέει ο φίλος της 'Έλα μωρό μου βάρα τη' και άρχισε να μου δίνει μπουνιές. Το μάτι μου ήταν μαυρισμένο. Είχα μελανιές», δήλωσε η γυναίκα σε τοπική εφημερίδα.

Όπως διαπιστώθηκε στην συνέχεια το ζευγάρι ήταν σε κατάσταση μέθης , ενώ η κοπέλα υποστηρίζει πως: «Μου επιτέθηκε και αμύνθηκα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ