Μετά το «Ι am Hellene» η Κατερίνα Μουτσάτσου ξαναχτυπά με νέο βίντεο - iefimerida.gr

Μετά το «Ι am Hellene» η Κατερίνα Μουτσάτσου ξαναχτυπά με νέο βίντεο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το βίντεο της «I am Hellene» η ηθοποιός Κατερίνα Μουτσάτσου επιστρέφει, με ένα νέο βίντεο αφιερωμένο στo τραπεζικό σύστημα.

Από το Λος Άντζελες όπου ζει και δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια, η Ελληνίδα ηθοποιός κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο με τίτλο «The World is a Business».

Στην περιγραφή στο YouTube αναφέρεται πως το βίντεο «αποτελεί φόρο τιμής στην 36-ετών ταινία του Σίντνεϋ Λουμέτ «Το Δίκτυο» (1976), ταινία προφητική ως προς τη θεωρία της για τον τρόπο που λειτουργεί ο κόσμος σήμερα. Η συγκεκριμένη σκηνή αναφέρεται στην κρίση της Ευρωζώνης και διακωμωδεί το ρόλο που παίζουν οι Διεθνείς Τράπεζες -και όχι μόνο- σε Kυρίαρχα Έθνη (σαν την Ελλάδα και άλλες Ευρωπαϊκές Χώρες), μέσω του ληστρικού δανεισμού σε αυτές, δανεισμό τον οποίο τελικά καταβάλλουν οι Λαοί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ