Βίλα οργίων αποκλειστικά για πλούσιους που αγαπούν... την Αδελφότητα [εικόνες] - iefimerida.gr

Βίλα οργίων αποκλειστικά για πλούσιους που αγαπούν... την Αδελφότητα [εικόνες]

Βίλα οργίων αποκλειστικά για πλούσιους που αγαπούν... την Αδελφότητα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ένα μέλος έβαλε στοίχημα πως μπορούσε να σηκώσει ένα μπαλάκι του γκολφ από το γρασίδι μετον πισινό του και υποχρέωσε την κοπέλα που κουβαλούσε τα μπαστούνια να τον παρακολουθεί», έγραψε κάποιος στο μπλογκ του και αποκάλυψε κατά λάθος το μυστικό του κλαμπ.

Πληρώνουν 7.500 ευρώ συνδρομή τον μήνα για να μπορούν να εκτονώνουν την αδρεναλίνη και τα άγχη τους παίζοντας γκολφ ολόγυμνοι, κάνοντας σεξ με τα κορίτσια του κλαμπ και πίνοντας κοκτέιλ μέχρι να λιποθυμήσουν τελικά δίπλα στο μπάρμπεκιου.

Δικηγόροι, εισαγγελείς, μεγαλοεπιχειρηματίες, χρηματιστές, γιατροί και οι ισχυροί «παίκτες» του real estate είχαν βρει τον παράδεισό τους στο πολυτελές Piedmont Driving Club της Ατλάντα και επιδίδονταν σε όργια χωρίς τον φόβο της έκθεσης στα media μέχρι που... ένα μέλος περιέγραψε τις ακολασίες τους στο μπλογκ του προκαλώντας σεισμό στη συντηρητική αμερικανική κοινή γνώμη!

Ο Τζον Σ. Βάιτναουερ, εκ των επιφανών -και εξαιρετικά πλουσίων- δικηγόρων της Ατλάντα- ανάρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα ένα γράμμα διαμαρτυρίας για τα όργια της Αδελφότητας η οποία -η αλήθεια είναι- είχε καταφέρει να ενώσει όλη την αφρόκρεμα της Τζόρτζια κάτω από την ίδια στέγη.

Ο δικηγόρος, ο οποίος χειρίστηκε ένα μεγάλο κομμάτι των διαδικασιών πτώχευσης της Enron και της Lehman Brothers, νόμιζε πως στο γράμμα του δεν θα είχαν πρόσβαση όλοι οι χρήστες του διαδικτύου αλλά μονάχα η διεύθυνση του κλαμπ που θα θορυβούταν και θα εγκαλούσε τα μέλη που είχαν... ξεφύγει πια με τη συμπεριφορά τους.

Στο γράμμα των δύο σελίδων δεν γίνονται αναφορές σε συγκεκριμένα πρόσωπα αλλά σε συμπεριφορές τις οποίες ο θιγμένος πελάτης εύχεται να τις γνώριζαν οι σύζυγοι και οι επίσημες φιλενάδες των υπόλοιπων μελών!

«Παίζουν γκολφ εντελώς γυμνοί και κατουρούν όπου βρουν, μπροστά στα υπόλοιπα μέλη αλλά και τα κορίτσια του κλαμπ. Ένα μέλος έβαλε μάλιστα στοίχημα με τους υπόλοιπους ότι μπορούσε να σηκώσει το μπαλάκι του γκολφ από το γρασίδι χρησιμοποιώντας μονάχα τον πισινό του και υποχρέωσε την κοπέλα που κουβαλούσε τα μπαστούνια να παρακολουθήσει. Αυτό είμαι σίγουρος ότι εάν συνέβαινε σε ένα οποιοδήποτε κλαμπ της πόλης θα προκαλούσε την παρέμβαση της αστυνομίας που θα έκανε συλλήψεις», έγραψε ο ενοχλημένος κύριος Βάιτναουερ.

Τα μέλη προσπαθούσαν επίσης να σημαδέψουν με τα μπαλάκια τους όσους συμπαίκτες είχαν προχωρήσει στην επόμενη τρύπα ενώ ένα άλλο μέλος -σύμφωνα πάντα με τον διαμαρτυρόμενο- ήπιε τόσο πολύ αλκοόλ ώστε λιποθύμησε πάνω στο αναμμένο μπάρμπεκιου!«

Όταν μάλιστα ένας καλεσμένος μιας δεξίωσης γάμου που γινόταν σε διπλανό κλαμπ ζήτησε από τους άτακτους παίκτες του γκολφ να κάνουν λίγη ησυχία, εκείνοι τον έβρισαν χυδαία

Ο Βάιτναουερ αρνήθηκε να σχολιάσει δημοσίως τα όσα έγραψε στην επιστολή του αλλά σημείωσε πως «τα μέλη που συμμετέχουν στις γελοιότητες των μεθυσιών θα πρέπει να πληρώνουν πρόστιμο και να εκτίθενται σε δημόσια ταπείνωση. Μεταξύ άλλων αφήστε τις γυναίκες και τα παιδιά αυτών των μπεκρήδων να τους περιποιηθούν»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ