Συνεδριάζει εκτάκτως αύριο το άτυπο υπουργικό συμβούλιο - iefimerida.gr

Συνεδριάζει εκτάκτως αύριο το άτυπο υπουργικό συμβούλιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το άτυπο υπουργικό συμβούλιο συνεδριάζει αύριο εκτάκτως λόγω της κρισιμότητας των εξελίξεων μετά την μυστική συνεδρίαση των υπουργών οικονομικών την περασμένη Παρασκευή στο Λουξεμβούργο. Μια συνεδρίαση που πυροδότησε σενάρια εξόδου από την ευρωζώνη, αναδιάρθρωσης του χρέους αλλά και δημιουργίας δεύτερου μνημονίου.

Να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της άτυπης συνεδρίασης στο Λουξεμβούργο, οι υπουργοί οικονομικών των ισχυρών κρατών μελών της ΕΕ επιτέθηκαν με δριμύτητα στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου κατηγορώντας την χώρα μας πως υπόσχεται μεταρρυθμίσεις και αλλαγές τις οποίες δεν πραγματοποιεί.

Στο άτυπο υπουργικό συμμετέχουν μόνο οι υπουργοί χωρίς τους υφυπουργούς και δεν κρατούνται πρακτικά κάτι που προφανώς δείχνει ότι θα συζητηθούν σε βάθος τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου θα ενημερώσει λεπτομερώς το υπουργικό συμβούλιο για τα όσα συζητήθηκαν στη συνεδρίαση του Λουξεμβούργου.

Η έκτακτη συνεδρίαση του άτυπου του υπουργικού συμβουλίου θα γίνει στον απόηχο των σημερινών δηλώσεων Λοβέρδου σύμφωνα με τις οποίες ο ίδιος δεν θέλει να συμμετέχει «σε μία κυβέρνηση με αντιφατικές πολιτικές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ