Ούτε η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας δεν γλίτωσε από τον «πέφτουλα» Στρος Καν - iefimerida.gr

Ούτε η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας δεν γλίτωσε από τον «πέφτουλα» Στρος Καν

Ούτε η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας δεν γλίτωσε από τον «πέφτουλα» Στρος Καν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άλλο ένα περιστατικό που αποδεικνύει την αδυναμία του Ντομινίκ Στρος Καν στο ωραίο φύλο παρουσιάζεται στο νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε στη Γαλλία για τον πρώην ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ, σύμφωνα με το οποίο φλέρταρε και την Βαλερί Τριερβελέρ.

Στο βιβλίο με τον τίτλο «Πέρασα τη νύχτα με τους Στρος-Καν», οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας Monde, Ραφαέλ Μπακέ και Αριάν Σεμέν, αποκαλύπτουν ότι πριν από 10 χρόνια, ο Στρος Καν προσπάθησε να πιάσει ψηλή κουβεντούλα με την Τριερβελέρ, όταν αυτή ήταν ακόμα μια απλή πολιτική συντάκτης, κι εκείνος βουλευτής.

«Τί κάνει η πιο όμορφη δημοσιογράφος στο Παρίσι;» ρώτησε τη σημερινή Πρώτη Κυρία της Γαλλίας ο ερωτύλος Στρος Καν για να λάβει την αποστομωτική απάντηση: «Νόμιζα πως (η ωραιότερη) ήταν η Αν Σενκλέρ», αναφερόμενη στη σύζυγό του, επίσης δημοσιογράφο.

Παράλληλα, μέσω του βιβλίου μαθαίνουμε ότι ο Νικολά Σαρκοζί ξέσπασε σε γέλια όταν το 2007 έμαθε πως ένα χρόνο πριν, ο Στρος Καν «πιάστηκε» να κάνει σεξ με πόρνες μέσα σε αυτοκίνητο στο δάσος της Βουλώνης, ενώ τον είχε προειδοποιήσει να είναι προσεκτικός κατά την παραμονή του στις ΗΠΑ γιατί εκεί «δεν αστειεύονται με αυτά τα πράγματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ