Καρατζαφέρης: Δεν δέχομαι αποτελέσματα εκλογών από εταιρεία του Βγενόπουλου - iefimerida.gr

Καρατζαφέρης: Δεν δέχομαι αποτελέσματα εκλογών από εταιρεία του Βγενόπουλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαφέστατο υπονοούμενο για το αδέκαστο της επικείμενης εκλογικής διαδικασίας άφησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, κατά τη διάρκεια της «διακαναλικής» συνέντευξής του. «Θεού θέλοντος και Singular επιτρεπούσης θα είμαστε στη Βουλή είπε».

Όταν κλήθηκε από δημοσιογράφους να εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε: «Τα αποτελέσματα πρέπει να τα ανακοινώνει το κράτος κι όχι μια εταιρεία του κυρίου Βγενόπουλου».

«Την Ελλάδα κυβερνά η Λέσχη Μπίντελμπεργκ» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καρατζαφέρης. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τάχθηκε υπέρ ενός μετώπου των χωρών του ευρωπαϊκού Νότου και κατηγόρησε τους αρχηγούς των επτά κομμάτων που μπήκαν στη Βουλή, έπειτα από τις εκλογές του Μαϊου, ότι αποδείχθηκαν «κατώτεροι των περιστάσεων».

Άλλα βασικά σημεία των θέσεων που ανέπτυξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ήταν τα εξής:

Πρώτο: Είναι ανεπίτρεπτο να ζητούν τη ψήφο του ελληνικού λαού, η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, που «οδήγησαν εδώ τη χώρα»

Δεύτερο: Συνιστά πρόκληση για τον «πολιτικό πολιτισμό μας» η λογική «το μη χείρον βέλτιστον», βάσει της οποίας ο λαός καλείται να ψηφίσει με φόβο.

Τρίτο: Οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος είναι αδύνατον να επαναδιαπραγματευτούν το Μνημόνιο, διότι οι ίδιοι προσφάτως το υπέγραψαν.

Τέταρτο: Ούτε η μονομερής καταγγελία του Μνημονίου μπορεί να είναι λύση.

Πέμπτο: Εάν σχηματίσει κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, συνεργαζόμενη με το ΠΑΣΟΚ, τότε δεδομένης της κατάστασης που προκαλεί το Μνημόνιο στην κοινωνία και της ενδυνάμωσης του ΣΥΡΙΖΑ, το σχήμα αυτό δεν θα αντέξει. Σε αυτήν την περίπτωση θα οδηγηθούμε σύντομα σε νέα εκλογική αναμέτρηση, στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κερδίσει αυτοδυναμία. «Σε αυτήν την περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ θα κυβερνήσει για δυο τετραετίες κι αυτό θα ήταν πολύ άσχημο».

Έκτο: Δεν θα άντεχε «πάνω από δύο- τρεις μήνες» και μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, που θα είχε ενδεχομένως την ανοχή του Παναγιώτη Καμμένου, καθώς το πρόγραμμα της Κουμουνδούρου «δεν μπορεί να αποδώσει».

Έβδομο: Η Ελλάδα «δεν είναι το κακό σπυρί» της Ευρώπης. Είναι το «πειραματόζωο» που μένει να δούμε αν θα επιζήσει, τώρα που φαίνεται καθαρά ότι το πείραμα αποτυγχάνει. Η Γερμανία επιδιώκει την καθίζηση των χωρών του ευρωπαϊκού Νότου, για λόγους οικονομικούς.

Όγδοο: Έχει δίκιο ο αμερικανός διανοούμενος Νοάμ Τσόμσκι, που τονίζει ότι σκοπός της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ είναι «να καταστρέψουν την Ελλάδα».

Ένατο: Η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να αξιοποιήσει το προηγούμενο της λύσης που προτάχθηκε προ ημερών για την Ισπανία

Δέκατο: Η «πολιτική του χαστουκιού της Χρυσής Αυγής ήταν προσχεδιασμένη», ουδόλως αυθόρμητη και αποτελεί «απειλή για τη Δημοκρατία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ