Το χαριτωμένο πούμα του ζωολογικού κήπου του Βερολίνου [εικόνες + βίντεο] - iefimerida.gr

Το χαριτωμένο πούμα του ζωολογικού κήπου του Βερολίνου [εικόνες + βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το χαριτωμένο μικρό πούμα ονομάζεται Μισσούλα, είναι μόλις δύο μηνών και είναι το πρώτο πούμα που γεννήθηκε στο ζωολογικό κήπο Tierpark Friedrichsfelde του Βερολίνου μετά απο 22 ολόκληρα χρόνια.

H Mισσούλα ανατράφηκε απο τους υπέυθυνους του ζωολογικού κήπου, αφού η μητέρα της Σεϊγιέν αρνήθηκε να την θηλάσει και είναι το μόνο μωρό που επιβίωσε απο τα τρία που γέννησε η Σεϊγιέν πριν δύο μήνες.

Ο Κρίστιαν Κερν, υπεύθυνος για τα θηλαστικά του ζωολογικού κήπου Tierpark δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτό το μικρό πούμα γιατί είναι το πρώτο που μεγαλώνει στο Tierpark εδώ και 22 χρόνια. Η τελευταία επιτυχημένη γέννηση και ανατροφή πούμα ήταν τον Δεκέμβριο του 1990. Από τότε, είχαμε γεννήσεις, αλλά δεν ήταν επιτυχείς διότι τα μωρά έπρεπε να γεννηθούν με καισαρική τομή και τελικά δεν επιβίωναν

H Mισσούλα ζυγίζει 3μιση κιλά και έχει ήδη αρχίσει να τρέφεται με μπιφτέκι και μικρά ποντίκια, ενω στους επόμενους μήνες η γούνα της θα σκουρύνει και θα πάρει το φυσικό χρώμα των πούμα.

Παρά την άγρια φύση του το μωρό είναι ιδιαίτερα τρυφερό, ενω είναι πολύ προσκολλημένο στον άνθρωπο που το φροντίζει, μταφορικά και κυριολεκτικα, όπως βλέπουμε στις εικόνες.

Βέβαια υπάρχουν και πολλοί που υποστηρίζουν οτι δεν είναι απλό να παίζεις με ένα πούμα, όσο χαριτωμένο κι αν είναι, γιατί τα σαρκοφάγα ζώα δεν αστειεύονται.

Το χαριτωμένο πούμα του ζωολογικού κήπου του Βερολίνου [εικόνες + βίντεο] | iefimerida.gr 0
Το χαριτωμένο πούμα του ζωολογικού κήπου του Βερολίνου [εικόνες + βίντεο] | iefimerida.gr 1
Το χαριτωμένο πούμα του ζωολογικού κήπου του Βερολίνου [εικόνες + βίντεο] | iefimerida.gr 2
Το χαριτωμένο πούμα του ζωολογικού κήπου του Βερολίνου [εικόνες + βίντεο] | iefimerida.gr 3
Το χαριτωμένο πούμα του ζωολογικού κήπου του Βερολίνου [εικόνες + βίντεο] | iefimerida.gr 4
Το χαριτωμένο πούμα του ζωολογικού κήπου του Βερολίνου [εικόνες + βίντεο] | iefimerida.gr 5
Το χαριτωμένο πούμα του ζωολογικού κήπου του Βερολίνου [εικόνες + βίντεο] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ