Γιατί ξύρισε γουλί το κεφάλι της η Σαρλίζ Θέρον; [εικόνες]

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με το νέο -αλά Σινέντ Ο' Κόνορ- λουκ της έκανε χθες το Μπέβερλι Χιλς η 36χρονη Νοτιοαφρικανή προκαλώντας απορία και πολλά σχόλια.

Οι χαρακτηριστικές ξανθές μπούκλες της Σαρλίζ Θερόν -που είδαμε για τελευταία φορά στο Η Χιονάτη και ο Κυνηγός- αποτελούν παρελθόν με την σταρ να θυμίζει πλέον πιο σέξι εκδοχή της Σιγκούρνι Γουίβερ στο Alien.

Μάλιστα μέσα σε όλα ακούστηκε και αυτή η ηλιθιότητα, ότι δηλαδή η Σαρλίζ κουρεύτηκε ως φόρο τιμής στην πάλαι ποτέ πρωταγωνίστρια του Alien, από την στιγμή που εκείνη παίζει στο Προμηθέα, δηλαδή το prequel της σειράς.

Η αλήθεια είναι ότι η Θερόν τα κούρεψε όλα εξαιτίας του ρόλου της ως Φουριόζα στο Mad Max-Fury Road, την 4η ταινία της σειράς, τα γυρίσματα της οποίας ετοιμάζονται να ξεκινήσουν. Έστω και με καθυστέρηση τριών και βάλε χρόνων.

Τον ρόλο του Μελ Γκίμπσον θα παίξει ο Βρετανός Τομ Χάρντι, ενώ η Θερόν έχει δηλώσει σχετικά «Πεθαίνω από την χαρά μου. Έχουν περάσει τρία χρόνια. Είμαι κάτι παραπάνω από έτοιμη. Και η αλήθεια είναι ότι ο χαρακτήρας που παίζω δεν θυμίζει οτιδήποτε άλλο έχω διαβάσει. Με τρομοκρατεί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ