Γιατί ξύρισε γουλί το κεφάλι της η Σαρλίζ Θέρον; [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιατί ξύρισε γουλί το κεφάλι της η Σαρλίζ Θέρον; [εικόνες]

Σαρλίζ Θερόν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με το νέο -αλά Σινέντ Ο' Κόνορ- λουκ της έκανε χθες το Μπέβερλι Χιλς η 36χρονη Νοτιοαφρικανή προκαλώντας απορία και πολλά σχόλια.

Οι χαρακτηριστικές ξανθές μπούκλες της Σαρλίζ Θερόν -που είδαμε για τελευταία φορά στο Η Χιονάτη και ο Κυνηγός- αποτελούν παρελθόν με την σταρ να θυμίζει πλέον πιο σέξι εκδοχή της Σιγκούρνι Γουίβερ στο Alien.

Γιατί ξύρισε γουλί το κεφάλι της η Σαρλίζ Θέρον; [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Μάλιστα μέσα σε όλα ακούστηκε και αυτή η ηλιθιότητα, ότι δηλαδή η Σαρλίζ κουρεύτηκε ως φόρο τιμής στην πάλαι ποτέ πρωταγωνίστρια του Alien, από την στιγμή που εκείνη παίζει στο Προμηθέα, δηλαδή το prequel της σειράς.

Γιατί ξύρισε γουλί το κεφάλι της η Σαρλίζ Θέρον; [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η αλήθεια είναι ότι η Θερόν τα κούρεψε όλα εξαιτίας του ρόλου της ως Φουριόζα στο Mad Max-Fury Road, την 4η ταινία της σειράς, τα γυρίσματα της οποίας ετοιμάζονται να ξεκινήσουν. Έστω και με καθυστέρηση τριών και βάλε χρόνων.

Γιατί ξύρισε γουλί το κεφάλι της η Σαρλίζ Θέρον; [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Τον ρόλο του Μελ Γκίμπσον θα παίξει ο Βρετανός Τομ Χάρντι, ενώ η Θερόν έχει δηλώσει σχετικά «Πεθαίνω από την χαρά μου. Έχουν περάσει τρία χρόνια. Είμαι κάτι παραπάνω από έτοιμη. Και η αλήθεια είναι ότι ο χαρακτήρας που παίζω δεν θυμίζει οτιδήποτε άλλο έχω διαβάσει. Με τρομοκρατεί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ