Όλι Ρεν: «Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε στην Ευρωζώνη 2.0» - iefimerida.gr

Όλι Ρεν: «Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε στην Ευρωζώνη 2.0»

Όλι Ρεν: «Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε στην Ευρωζώνη 2.0»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ήρθε η ώρα να περάσουμε στη δεύτερη φάση οικονομικής και νομισματικής ολοκλήρωσης στην Ευρωζώνη, διαμορφώνοντας ένα οδικό χάρτη που θα δώσει τέλος στη μεταφορά εθνικών κεφαλαίων και των κινδύνων μεταξύ των 17 κρατών-μελών της, δήλωσε ο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της ΕΕ, Όλι Ρεν.

«Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε, να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε πως θα ολοκληρώσουμε τη δημιουργία της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης 2.0, έτσι ώστε η Ευρωζώνη να έχει μία ισχυρή βάση για βιώσιμη ανάπτυξη και δημιουργία θέσεων εργασίας», δήλωσε ο Όλι Ρεν, μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλιόυ.

Ωστόσο, ο Ευρωπαίος Επίτροπος σημείωσε ότι η έκδοση ευρωομολόγων δεν είναι εύκολη υπόθεση. «Δεν υπάρχει καμία κίνηση που να παρέχει από μόνη της μία μοναδική πειστική λύση στα περίπλοκα προβλήματα της πολύπλοκης Ευρωζώνης», σημείωσε ο Όλι Ρεν, ενώ υπερασπίστηκε την πρόταση της Κομισιόν για τραπεζική ενοποίηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ