Τσεχ: «Η Ελλάδα θα χτυπήσει στις αντεπιθέσεις» - iefimerida.gr

Τσεχ: «Η Ελλάδα θα χτυπήσει στις αντεπιθέσεις»

Πετρ Τσεχ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με καλή οργάνωση στην άμυνα και με πρόθεση να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις περιμένει ο Πετρ Τσεχ να παραταχθεί η Εθνική ομάδα στο δεύτερο παιχνίδι του 1ου ομίλου του Euro 2012 με αντίπαλο την Τσεχία.

«Νομίζω πως η Ελλάδα θα παίξει με τον ίδιο τρόπο όπως έκανε και στην πρεμιέρα. Θα αμυνθούν σωστά και θα περιμένουν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα μας αναγκάζει να επιτεθούμε στο δεύτερο παιχνίδι. Δεν πρόκειται όμως να επιτεθούμε ολοκληρωτικά, καθώς θα είμαστε ευάλωτοι στην άμυνα και θα επιτρέψουμε στους Ελληνες να αντεπιτεθούν», τόνισε αρχικώς ο τερματοφύλακας της Τσέλσι μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, ενώ για την ήττα από την Ρωσία είπε:

«Πιστεύω πως ο θυμός μας για την ήττα έχει μετατραπεί σε αποφασιστικότητα για να διορθώσουμε το κακό ξεκίνημά μας στη διοργάνωση. Δεν τα καταφέραμε στο πρώτο παιχνίδι, όμως έχουμε άλλα 180 λεπτά μπροστά μας για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Θα πρέπει να αποφύγουμε τα αχρείαστα λάθη και να παίξουμε πιο επιθετικά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ