Ο Βρετανός πρωθυπουργός ξέχασε την 8χρονη κόρη του στην παμπ - iefimerida.gr

Ο Βρετανός πρωθυπουργός ξέχασε την 8χρονη κόρη του στην παμπ

Ο Βρετανός πρωθυπουργός ξέχασε την 8χρονη κόρη του στην παμπ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ακόμη κωμικοτραγικό περιστατικό έρχεται να εντείνει τη φήμη περι χαλαρότητας και αμέλειας που ακολουθεί τον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον. Ύστερα από γεύμα που είχε κάποιο κυριακάτικο απόγευμα με φίλους του, ο Κάμερον ξέχασε κατά λάθος την κόρη του μέσα στην παμπ και έφυγε, γεγονός που έγινε αντιληπτό και προκάλεσε την άμεση αντίδραση των βρετανικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Το περιστατικό, προκλήθηκε εξαιτίας της σύγχυσης για το με ποιο αυτοκίνητο θα επέστρεφε η 8χρονη Νάνσι σπίτι του, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ντάουνινγκ Στριτ. Η μικρή είχε πάει στην τουαλέτα όταν οι γονείς της αναχώρησαν με διαφορετικά αυτοκίνητα.

Παρόλο που ο Κάμερον, όταν το συνειδητοποίησε, επέστρεψε πολύ γρήγορα να παραλάβει την μικρή κόρη του, η «αφηρημάδα» του αναμένεται να πυροδοτήσει αντιδράσεις από τους επικριτές του, οι οποίοι ήδη τον κατηγορούν για υπερβολική χαλαρότητα, όταν δεν ασχολείται με τις κρατικές υποθέσεις.

Ο Κάμερον και η σύζυγός του Σαμάνθα αντιλήφθηκαν ότι είχαν ξεχάσει το μεγαλύτερο απο τα τρία μικρά παιδιά τους όταν επέστρεψαν στην επίσημη εξοχική κατοικία τους, το Μπάκινγχαμσάϊρ, 40 μίλια βορειοδυτικά του Λονδίνου

«Ο πρωθυπουργός και η Σαμάνθα ταράχτηκαν πολύ όταν συνειδητοποίησαν ότι η Νάνσι δεν ήταν μαζί τους», δήλωσε εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ

«Ευτυχώς, όταν τηλεφώνησαν στην παμπ, η Νάνσι ήταν εκεί σώα και αβλαβής. Ο πρωθυπουργός έσπευσε στο πλευρό της», πρόσθεσε η εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ