«Η Λόχαν πήγε να με λαδώσει για να σωπάσω», δηλώνει ο οδηγός της νταλίκας - iefimerida.gr

«Η Λόχαν πήγε να με λαδώσει για να σωπάσω», δηλώνει ο οδηγός της νταλίκας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για απόπειρα δωροδοκίας κατηγορεί την Λόχαν ο Τζέιμς, ο οδηγός του φορτηγού πάνω στο οποίο κράσαρε την Porsche της. Συγκεκριμένα δήλωσε πως τον παρακάλεσε να την αφήσει να φύγει πριν πλακώσουν οι παπαράτσι.

Η ιστορία του αυτοκινητιστικού δυστυχήματος που παραλίγο να στοιχίσει την ζωή της Λόχαν αποκτά όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Λίγες ώρες αφού βγήκε η 25χρονη και δήλωσε πως έφταιγαν τα φρένα της που δεν έπιαναν με τίποτα, αποφάσισε να λύσει την σιωπή του ο Αφροαμερικάνος οδηγός του φορτηγού.

Τι είπε; Πως ο ίδιος πήγαινε μόλις με 40 χλμ, άρα όλο το φταίξιμο είναι της νεαρής στάρλετ. Και πως επειδή και εκείνη το γνώριζε προσφέρθηκε να του δώσει επιτόπου χρήματα για να μην αποκαλύψει τις λεπτομέρειες του δυστυχήματος.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως ο οδηγός μιας Cadillac που ακολουθούσε την Porsche της σταρ -προφανώς βοηθός της- πρώτα φρόντισε να εξαφανίσει μια ύποπτη ροζ σακούλα από το εσωτερικό του κατεστραμμένου αυτοκινήτου και μετά του πρότεινε να πάνε σε ένα ATM για να σηκώσει λεφτά.

«Με πήραν σε μια γωνία και μου εξηγούσαν πως πρόκειται για κάποια celebrity (σ.σ. εκείνος δεν την είχε αναγνωρίσει) και πως δεν ήθελαν να το μάθουν τα μίντια. Αλλά εγώ είχα ήδη πάρει τηλέφωνο την αστυνομία. Το τελευταίο πράγμα που μου είπαν ήταν 'Μην πεις στους μπάτσους τίποτα για την ροζ σακούλα'».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ