Η Ριάνα πλήρωσε Ιρλανδέζα για να της «δανείσει» στήθος και γλουτούς [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Ριάνα πλήρωσε Ιρλανδέζα για να της «δανείσει» στήθος και γλουτούς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κόντρα μεταξύ της 24χρονης τραγουδίστριας και της εφημερίδας Sun καλά κρατεί, με την τελευταία να αποκαλύπτει πως οι λαχταριστοί γλουτοί και στήθος που μας έδειξε η Ριάνα στην τελευταία διαφήμιση του Armani, ανήκουν στην Ιρλανδέζα μοντέλο Τζαχνάσα Άικεν.

«Το κορμί, το στήθος και οι γλουτοί της Τζαχνάσα εμφανίζονται σε μεγάλο μέρος της διαφήμισης», ισχυρίζεται πηγή στην βρετανική εφημερίδα.

Η Ριάνα πλήρωσε Ιρλανδέζα για να της «δανείσει» στήθος και γλουτούς [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Προσθέτοντας ότι το Ιρλανδικής καταγωγής μοντέλο και πληρώθηκε ψίχουλα και υποχρεώθηκε να υπογράψει ένα συμφωνητικό που της απαγορεύει να παραδεχτεί ότι χρησιμοποιήθηκε ως body double.

H ίδια η Ριάνα δεν έχει βγει να κάνει καμιά δήλωση, καθώς το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι να αρχίσει το κοινό της να αναρωτιέται πόσες άλλες «αντικαταστάτριες» έχει χρησιμοποιήσει και πότε.

Στο παιχνίδι έχει πει και η Ιρλανδική Αρχή δεοντολογίας στην διαφήμιση που δηλώνει «Αν υπάρξουν παράπονα από καταναλωτές ότι παραπλανήθηκαν λόγω χρήσης body double, θα αναγκαστούμε να ερευνήσουμε το θέμα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ