Ο Κασιδιάρης κατέθεσε μηνύσεις σε Κανέλλη, Δούρου και ΑΝΤ1 [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Κασιδιάρης κατέθεσε μηνύσεις σε Κανέλλη, Δούρου και ΑΝΤ1 [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης συνοδευόμενος από έξι άνδρες, ντυμένους με σκούρα ρούχα προσήλθε στην Εισαγγελία προκειμένου να καταθέσει μηνύσεις.

Το στέλεχος της Χρυσής Αυγής αφού κρύφτηκε για 48 ώρες, ώστε να αποφύγει το αυτόφωρο, αποφάσισε να εμφανιστεί για να μηνύσει τη Λιάνα Κανέλλη και τη Ρένα Δούρου, για απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση, αλλά και τον τηλεοπτικό σταθμό Αντέννα για παράνομη κατακράτηση και σε βάρος του δημοσιογράφου -ήταν παρών στο στούντιο- Αντώνη Δελατόλα για ηθική αυτουργία σε κατάχρηση εξουσίας.

Όπως ανέφερε επίσης ο Ηλίας Κασιδιάρης, θα ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Αντώνη Δελατόλα για να εντοπιστεί αν έγινε διάλογος με την προϊσταμένη της εισαγγελίας Ελένη Ράικου «και να ενημερωθεί η κοινή γνώμη αν ο δημοσιογράφος αποκαλεί την προϊσταμένη ''Ελένη μου''. Τότε θα διαπιστωθεί αν μιλάμε για προσβολή του θεσμού της δικαιοσύνης».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ