Τελευταία ευκαιρία για ρύθμιση οφειλών – Ξεκινούν οι κατασχέσεις - iefimerida.gr

Τελευταία ευκαιρία για ρύθμιση οφειλών – Ξεκινούν οι κατασχέσεις

Τελευταία ευκαιρία για ρύθμιση οφειλών – Ξεκινούν οι κατασχέσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι 1.000.000 οφειλέτες του Δημοσίου έχουν μία τελευταία ευκαιρία ώστε να υπαχθούν σε ρύθμιση των χρεών προκειμένου να γλιτώσουν κατασχέσεις εισοδημάτων και περιουσιακών στοιχείων.

Με τα έσοδα των κρατικών ταμείων να είναι ουσιαστικά ανύπαρκτα ξεκινάει πλέον ένα σαφάρι και οι «κυνηγοί» του υπουργείου οικονομικών έχει εντολή να κατάσχουν το 25% του μισθού, της σύνταξης ή οποιουδήποτε άλλου βοηθήματος, για την είσπραξη ληξιπρόθεσμων χρεών. Την ίδια στιγμή ξεκινούν οι κατασχέσεις ενοικίων, αυτοκινήτων, τραπεζικών λογαριασμών κλπ.

Εάν μάλιστα το χρεών ξεπερνάει τις 5.000 ευρώ, τότε ασκείται άμεσα ποινική δίωξη κατά του οφειλέτη.

Τώρα για αυτούς που αναμένεται να συμμορφωθούν και να επιλέξουν τη ρύθμιση μπορούν να εξοφλήσουν εφάπαξ και να απαλλαγούν από το σύνολο των προσαυξήσεων ή με 2 έως 24 δόσεις που υπό προϋποθέσεις μπορεί να φθάσουν μέχρι και τις 60 με απαλλαγή από τις προσαυξήσεις από 25% έως 90%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ