Ο Κρίστιαν Μπέιλ συλλέγει βάζα με έμβρυα και μισεί θανάσιμα τον Ντι Κάπριο - iefimerida.gr

Ο Κρίστιαν Μπέιλ συλλέγει βάζα με έμβρυα και μισεί θανάσιμα τον Ντι Κάπριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πιο σκοτεινή πλευρά του Σκοτεινού Ιππότη παρουσιάζει το νέο βιβλίο Christian Bale: The Inside Story Of The Darkest Batman, γραμμένο από τον Χάρισον Τσέγκ, επί δεκαετία εκπρόσωπο τύπου του Κριστιάν Μπείλ. Ο οποίος και ισχυρίζεται ότι αυτή η συνεργασία τον άφησε με ψυχικά τραύματα.

«Το όνομα του Ντι Κάπριο έκαιγε τον Κρίστιαν σαν πυρωμένο σίδερο. Κατά την διάρκεια των χρόνων είχε χάσει από αυτόν τον ρόλο για το This Boy's Life, το What's Eating Gilbert Grape και το Romeo & Juliet. Ενώ ο Μπέιλ είχε πάει στην οντισιόν του Τιτανικού, αλλά ο Κάμερον του είπε ότι δεν ήθελε να έχει δυο Βρετανούς ηθοποιούς, εκείνον και την Κέιτ Γουίνσλετ δηλαδή, που να υποδύονται Αμερικάνους».

Μια διαμάχη που συνεχίστηκε και το 1999, όταν ο Μπέιλ και ο Ντι Κάπριο βρέθηκαν αντιμέτωποι για τον ρόλο του Πάτρικ Μπέιτμαν στο American Psycho. Σύμφωνα με τον συγγραφέα, ο Μπέιλ παρακάλεσε γονατιστός τον σκηνοθέτη να προτιμήσει εκείνον από τον Λεονάρντο. Και στην συνέχεια τηλεφώνησε στον Γιούαν ΜακΓρέγκορ, που ήταν επίσης φαβορί, για να τον παρακαλέσει να αποσυρθεί.

Πέρα από τα καθαρά επαγγελματικά, ο 38χρονος βραβευμένος ηθοποιός αποκαλύπτεται να είναι σχιζοφρενικά οξύθυμος, όπως ο πατέρας του.

Ενώ επίσης του άρεσε να κρατάει συλλογή από βάζα με έμβρυα ζώων στο σπίτι του. Αν και, όπως λέει ο Τσένγκ, η συγκεκριμένη συλλογή δεν σου έκανε εντύπωση αν την έβλεπες στα πλαίσια του ελεεινά βρώμικου σπιτιού στο οποίο ζούσε επί χρόνια με τον πατέρα του στο Μanhattan Beach στο Λος Άντζελες, όταν πρωτοήρθε στη Αμερική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ