ΝΔ: Ο Ζίζεκ ονειρεύεται τριτοκοσμικές επαναστάσεις με μπροστάρη τον Τσίπρα - iefimerida.gr

ΝΔ: Ο Ζίζεκ ονειρεύεται τριτοκοσμικές επαναστάσεις με μπροστάρη τον Τσίπρα

ΝΔ: Ο Ζίζεκ ονειρεύεται τριτοκοσμικές επαναστάσεις με μπροστάρη τον Τσίπρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, με αφορμή τις απόψεις στελεχών του κόμματος της Κουμουνδούρου που έχουν βγει στην επιφάνεια τις τελευταίες ημέρες.

Ο Γιάννης Μιχελάκης, λέει χαρακτηριστικά πως «είναι θετικό το γεγονός ότι ο κ. Σκουρλέτης και ο κ. Παπαδημούλης παραδέχονται σήμερα ότι ο κ. Ιφικράτης Αμυράς είναι στέλεχος μιας από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, το ΔΗΚΚΙ. Πριν 24 ώρες έλεγαν επισήμως, ότι δεν έχουν καμία σχέση μαζί του. Σήμερα παραδέχονται ότι είναι μέλος τους.

Χθες ρωτούσαμε τον κ. Τσίπρα γιατί δεν έδινε επί της ουσίας απάντηση: Γιατί δεν διαγράφει άμεσα το συνεργάτη του και γιατί δεν καταγγέλλει τις επικίνδυνες απόψεις του κ. Αμυρά;»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας αναφέρεται και στον Σλάβοϊ Ζίζεκ τον οποίο χαρακτηρίζει ως καθοδηγητή του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως «επικαλείται τη βία και τον τρόμο ως μέσα για να επιβληθούν οι απόψεις του. Και ονειρεύεται στην Ελλάδα, τριτοκοσμικές επαναστάσεις τύπου Βιετνάμ και Κούβας, με μπροστάρη τον κ. Τσίπρα».

Στην συνέχεια ο Γιάννης Μιχελάκης σχολιάζει δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «η απάντηση δίδεται επίσης, από το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημοσθένη Παπαδάτο - Αναγνωστόπουλο, ο οποίος στη γραμμή Αμυρά δηλώνει ότι "απαιτούνται συγκεκριμένα ποσά βίας, ώστε να έλθει ο σοσιαλισμός", δεν πιστεύει ότι "η ελευθερία του τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου" και ότι δεν πρέπει "οι πολιτικές παρεμβάσεις του ΣΥΡΙΖΑ να εξαντλούνται σε δελτία Τύπου αγχωμένα στη νομιμοφροσύνη". Προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταγγέλλει τις περιθωριακές αυτές απόψεις, γιατί είναι κυρίαρχες μέσα στο κόμμα τους. Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ!», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ