Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ δεν διαλύεται - Αναγεννιέται και αφήνει έξω τους βαρόνους - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ δεν διαλύεται - Αναγεννιέται και αφήνει έξω τους βαρόνους

Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ δεν διαλύεται - Αναγεννιέται και αφήνει έξω τους βαρούνους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος υποστήριξε πως το ΠΑΣΟΚ δεν διαλύεται ούτε αυτοδιαλύεται, αλλά αναγεννιέται, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα διαλυθεί μετά τις εκλογές. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως πρέπει να ξαναφυτρώσει η ρίζα του Ανδρέα Παπανδρέου, γιατί τότε φύτρωσαν και λουλούδια και αγκάθια. Αυτά πρέπει να φύγουν, να ξαναφυτρώσουν πραγματικά άνθη και όχι.... λουλούδια.

Το ΠΑΣΟΚ της επόμενης ημέρας θα είναι ένα κόμμα ανοιχτό δημοκρατικό χωρίς βαρόνους, ένα κόμμα ευρωπαϊκής αριστεράς, ένα μεταρρυθμιστικό κόμμα, σύγχρονο, πατριωτικό, λαϊκό κόμμα με προτεραιότητα στη νέα γενιά χωρίς ωστόσο να αποκλείονται οι άλλοι, αλλά αν μπουν στην άκρη οι νέοι δεν μπορούμε να κάνουμε βήματα μπροστά.

Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ξαναγίνει μεγάλο, έχασε τα δύο τρίτα των ψηφοφόρων. Ο κ.Βενιζέλος είπε πως το επόμενο συνέδριο του κόμματος θα είναι συντακτικό και θα αναγεννήσει την παράταξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ