Πανελλαδικές τέλος-Έρχονται οι βαθμολογίες: Τα επάνω και τα κάτω των βάσεων - iefimerida.gr

Πανελλαδικές τέλος-Έρχονται οι βαθμολογίες: Τα επάνω και τα κάτω των βάσεων

Πανελλήνιες 2012: Τα επάνω και τα κάτω των βάσεων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο τέλος του μήνα αναμένονται τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων και από τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις, αναμένεται σημαντική πτώση των βάσεων στις περιζήτητες σχολές της Ιατρικής.

Για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια η Ιατρική Σχολή Αθηνών θα πέσει κάτω από τα 19.000 μόρια, σύμφωνα με πληροφορίες στο Βήμα της Κυριακής, ενώ από την άλλη πλευρά, θα υπάρξει άνοδος των βάσεων για την εισαγωγή στις περιζήτητες σχολές του του πρώτου επιστημονικού πεδίου, τις Νοκιμές και Φιλοσοφικές.

Μέχρι στιγμής, αναμένεται τεράστια αποτυχία της τάξεως του 75% για τη Φυσική Κατεύθυνσης και στα Μαθηματικά, όπου οκτώ στα δέκα γραπτά είναι κάτω από τη βάση.

Όσον αφορά τις βάσεις εισαγωγής στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας, η πτώση των βάσεων αναμένεται να ξεπεράσει τα 2.500 μόρια στα περιφερειακά τεχνολογικά ιδρύματα χαμηλές ζήτησης με εκτιμώμενη βάση τα 4.000 μόρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ