Οταν ο Ηλίας Κασιδιάρης ήθελε να γίνει χορευτής αργεντίνικου τάνγκο - iefimerida.gr

Οταν ο Ηλίας Κασιδιάρης ήθελε να γίνει χορευτής αργεντίνικου τάνγκο

Οταν ο Ηλίας Κασιδιάρης ήθελε να γίνει χορευτής αργεντίνικου τάγκο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιάδιαρη, οι περισσότεροι τον γνωρίζουν ως έναν οξύθυμο νέο, ο οποίος λύνει τις διαφορές του και επιβάλλει τη γνώμη του με τη βια, κάτι που κατάλαβαν από... πρώτο χέρι η Λιάνα Κανέλλη και η Ρένα Δούρου.

Υπάρχει όμως και κάποιος -εκτός από τον Νίκο Μιχαλολιάκο- που έχει διαφορετική άποψη, αφού όπως υποστηρίζει ο Ηλίας Κασιδιάρης κρύβει μέσα του έναν καλλιτέχνη. Ο πατέρας του Παναγιώτης Κασιδιάρης μιλώντας στο Πρώτο Θέμα είπε πως ο γιος του δεν έφταιγε για το σκηνικό βίας που είδε όλη η Ελλάδα στα στούντιο του ANT1, καθώς προσβλήθηκε και έπρεπε να αντιδράσει. «Τον Ηλία τον προσέβαλαν και αντέδρασε έτσι. Η Κανέλλη φταίει. Μεγάλωσε περήφανος γιατί εμείς όταν ήταν μωρό τον κοιμίζαμε διαβάζοντας του τους Άθλους του Ηρακλη και όχι τα ''Τρία Γουρουνάκια''».

Μάλιστα ο κ.Παναγιώτης Κασιδιάρης αφήνει αιχμές και για τη Ρένα Δούρου «παρακολούθησα την εκπομπή και όλα κυλούσαν ομαλά έως λίγο πριν από το τέλος. Τότε η κυρία Δούρου πετάχτηκε και αναφέρθηκε σε ένα θέμα άσχετο με την κουβέντα. Πρόσβαλε τον Ηλία κι έτσι έγιναν όσο έγιναν. Δυστυχώς ο κ.Παπαδάκης δεν προστάτευσε τον γιο μου απέναντι στην αήθη επίθεση, όπως θα έπρεπε. Ο γιος μου προκλήθηκε και αντέδρασε. Σε μία στιγμή τόσο έντονης συναισθηματικής φόρτισης μπορεί να συμβούν ακόμη και αυτοκτονίες.»

Εκτός όμως από τη γυμναστική, τις πολεμικές τέχνες και την επιβολή της άποψης του, ο Ηλίας Κασιδιάρης κρύβει μέσα του και μία καλλιτεχνική ψυχή. Όπως λέει και ο πατέρας του, στον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής αρέσει πολύ ο χορός «θα μπορούσε να γίνει ένας επαγγελματίας χορευτής. Η δασκάλα του επέμενε να ακολουθήσει το χορό, αλλά τελικά είχε άλλα στο μυαλό του.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ