Κατσουράνης: «Πιο δύσκολοι οι Τσέχοι αλλά πάμε με αυτοπεποίθηση» - iefimerida.gr

Κατσουράνης: «Πιο δύσκολοι οι Τσέχοι αλλά πάμε με αυτοπεποίθηση»

Πολωνία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για «αυτοπεποίηθηση» στον αγώνα με την Τσεχία έκαναν λόγο ο Κώστας Κατσουράνης και ο Σωτήρης Νίνης στην καθιερωμένη, καθημερινή συνέντευξη Τύπου της εθνικής ομάδας στο προπονητικό κέντρο του Λεγκιονόβο.

Ο αμυντικός μέσος του Παναθηναϊκού ξεκίνησε με αναφορά στον άτυχο Αβραάμ Παπαδόπουλο. «Όλοι είμαστε λυπημένοι γιατί έχουμε πολλές ατυχίες... Χίλιες φορές να χάναμε παρά να χτυπούσε ο Αβραάμ. Ήταν ένα σημαντικό μέλος της ομάδας και όλοι είναι πολύ στενοχωρημένοι. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε τίποτα για να παίξει ο Αβραάμ, αλλά θα είμαστε δίπλα του, γιατί είμαστε κι εμείς η πολύ μεγάλη οικογένειά του και σε 5-6 μήνες θα είναι μαζί μας. Ότι κάνουμε από δω και πέρα θα το αφιερώσουμε στον Αβραάμ», είπε ο Κατσουράνης.

Για τον αγώνα που έπεται, εναντίον της Τσεχίας, εκτιμά ότι «οι Τσέχοι είναι καλύτεροι από την Πολωνία, αλλά μετά το παιχνίδι που κάναμε για 60 λεπτά πήραμε αυτοπεποίθηση και θα μπούμε διαφορετικά στο ματς».

«Στο β΄ ημίχρονο παίξαμε πιο ορθολογικά. Όταν μια ομάδα μπαίνει με ορμή κι έχει την έδρα μπορεί να συμβεί πολύ εύκολα αυτό που συνέβη. Δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε στο συμπαίκτη μας από τη φασαρία, γι αυτό και η εικόνα μας στο πρώτα λεπτά ήταν έτσι. Ευτυχώς ήρθε το ημίχρονο και οργανωθήκαμε, γιατί στο δεύτερο μέρος θα είχαμε προβλήματα. Γυρίσαμε το σύστημα, παίξαμε με δύο αμυντικά χαφ, η Πολωνία δεν εκμεταλλεύτηκε την ορμή της κι αυτό ο αντίπαλος το βλέπει. Σκεφτόμασταν ότι αν πατήσουμε τη μπάλα και τους δυσκολέψουμε μπορούμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, όπως κι έγινε και στο τέλος μάλιστα μας έμεινε μια πικρία για το αποτέλεσμα».

Για το χαμένο πέναλτι του Καραγκούνη και τη διαιτησία δήλωσε: «Έχουν χάσει τεράστιοι ποδοσφαιριστές πέναλτι. Για μένα στο πέναλτι δεν υπάρχει ευθύνη. Εντολή του προπονητή είναι να τα χτυπάει ο Καραγκούνης. Όσο για το διαιτητή δεν ήταν υπέρ μας, κι αυτό φάνηκε ξεκάθαρα. Οι 2 κίτρινες στο Σωκράτη ήταν στη φαντασία του, δεν υπήρχε καμία από τις δύο. Το οφ σάιντ ήταν μια ''τρίχα'', δεν σφύριξε ένα πέναλτι και νομίζω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει το παιχνίδι αν είχε αυτές τις αποφάσεις».

Από την πλευρά του, ο Σωτήρης Νίνης ανέφερε ότι «είμαστε λίγο λυπημένοι όπως πήγε το παιχνίδι. Αξίζαμε κάτι παραπάνω με βάση την εικόνα του β΄ ημιχρόνου. Στο πρώτο δεν κάναμε όλα όσα είχαμε σχεδιάσει τόσο καιρό. Με την εικόνα του β΄ όμως αποδείξαμε ότι είμαστε δίκαια εδώ και δεν θα εμφανίσουμε ξανά το ίδιο πρόσωπο».

Για την εικόνα που αποκόμισε από τον αγώνα Ρωσία-Τσεχία, είπε πως «είδαν όλοι ξεκάθαρα ότι η Ρωσία είναι το φαβορί του ομίλου, καθώς διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο. Το σκορ μπορεί να μας αποπροσανατολίσει, αλλά και η Τσεχία είναι μια πολύ καλή ομάδα, καλύτερη από την Πολωνία και θα μας δυσκολέψει πάρα πολύ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ