Πάλι μόνος του ο Jude Law - iefimerida.gr

Πάλι μόνος του ο Jude Law

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Βritney Spears θα μπορούσε κάλλιστα να είχε τραγουδήσει το «Womanizer» για εκείνον. Εξάλλου ο 38χρονος Jude Law έχει στις default ρυθμίσεις του τη στόφα του γυναικοκατακτητή. Μερικά χρόνια νωρίτερα τα είχε καταφέρει μια χαρά ως ο αμετανόητος γυναικάς Alfie στην ομώνυμη ταινία, κρατώντας εντός και εκτός πλατό στην αγκαλιά του τη Sienna Miller (η οποία είναι σαφώς καλύτερη από την ελαφρο-ποπ αοιδό Spears, όπως και από τη νταντά των παιδιών του με την οποία είχε απατήσει το σούπερ μοντέλο/ ηθοποιό).

O Jude είναι από μόνος του μια ιδιαίτερη περίπτωση χαρισματικού ηθοποιού, κουβαλώντας 2 υποψηφιότητες για Όσκαρ (και οι δύο με σκηνοθέτη τον Anthony Minghella), 28 υποψηφιότητες για ανάλογα κινηματογραφικά βραβεία και 7 κινηματογραφικές διακρίσεις που η αναλυτική τους παρουσίαση θα ήταν επιεικώς πολυσέλιδη.

Οι ταμπέλες-κλισέ του ταλαντούχου και της οργασμικής φαντασίωσης των γυναικών, συμπεριλαμβανομένου του πολυφορεμένου τίτλου του σεξ συμβόλου, δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου. «Δεν θα μπορούσα ποτέ να μάθω τον τρόπο να πουλήσω τον εαυτό μου σαν sex symbol. Δεν είμαι προγραμματισμένος για κάτι τέτοιο». Για την ακρίβεια τις αγνοεί: «Υπάρχουν πολλά άσχημα πράγματα, όπως και καλά γραφτεί για μένα. Διαλέγω να μη διαβάζω κανένα γιατί τότε πρέπει να πιστέψεις και τα δύο. Δεν πρέπει να πιστεύεις ότι γράφεται στον τύπο».

Πάντως, η Daisy Wright, η πιο διάσημη νταντά των 00s, για χάρη της οποίας πλήγωσε την Sienna στο παρελθόν είχε δηλώσει τα καλύτερα για εκείνον στην εφημερίδα Sunday Mirror αναφορικά με τη σχέση τους: «Ηταν εγκεφαλικό και ασυγκράτητο σεξ. Είναι καταπληκτικός εραστής και ξέρει πως να ικανοποιήσει μια γυναίκα».

Μετά από τέτοιες δηλώσεις, μάλλον ο Jude θα πρέπει να γίνει λίγο πιο χαλαρός σε ότι αφορά την αντιμετώπισή του ως σεξουαλικού συμβόλου.
Ειδικά όταν η Naomi Watts τον έχει χαρακτηρίσει ως «τον πιο όμορφο άνθρωπο που έχει περπατήσει ποτέ στη Γη και έναν απόλυτα τέλειο πίνακα ζωγραφικής», η Νicole Kidman έχει εγκωμιάσει τη «ζεστασιά» του, και η Lindsay Lohan έχει εκδηλώσει τον θαυμασμό της για τα «απίστευτα μάτια του» όπως και το ότι εκείνος είναι ό,τι θα μπορούσε να ζητήσει σε έναν άντρα.

πηγή: Queen.gr

Για ολόκληρο το άρθρο πηγαίνετε εδω

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Jude Law εργένης μόνος Sienna Miller
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ