Πού να πάτε και τι να δείτε απόψε στην Αθήνα... - iefimerida.gr

Πού να πάτε και τι να δείτε απόψε στην Αθήνα...

Πού να πάτε και τι να δείτε απόψε στην Αθήνα...
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, αλλά και πολλές άλλες εκδηλώσεις περιλαμβάνονται στη σημερινή πολιτιστική ατζέντα. Αναλυτικά:

ΘΕΑΤΡΟ

  • «ΤΡΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ À MOSCOU, ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ, TO MOSCOW, NACH MOSKAU»

Μια παράσταση βασισμένη στο έργο του Άντον Πάβλοβιτς Τσέχωφ από τον Θίασο Δρόμος με δέντρα. Με άξονα την εμβληματική φράση «Στη Μόσχα, στη Μόσχα...» ο θίασος Δρόμος με Δέντρα παρουσιάζει το έργο του Άντον Τσέχωφ Οι τρεις αδελφές από 9 Ιουνίου για 3 βδομάδες στο Baumstrasse. Το έργο διαπνέεται από τη λαχτάρα για την επιστροφή στην πατρίδα, την επιθυμία της αληθινής αγάπης, την αγωνία για τη δουλειά, τη νεανική ορμή και την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Παίζουν: Δημήτρης Αγαρτζίδης, Σύρμω Κεκέ, Σταυρούλα Κοντοπούλου, Πανού Μανού, Θεανώ Μεταξά, Κατερίνα Πατσιάνη, Τατιάνα Πίττα, Φοίβος Συμεωνίδης, Μιχάλης Τιτόπουλος. Δρόμος με Δέντρα (Σερβίων 8 2ος Όροφος). Ώρα: 21:00

Εισιτήριο 10€.

  • «NΑ ΒΛΕΠΟΥΝ...ΕΣΕΝΑ»

Πρόκειται για ένα πολυθέαμα σπονδυλωτό, που κάθε κομμάτι του είναι σχεδόν αυτοτελές. Ζητήματα όπως η μοναξιά, ο θάνατος, η συγχώρηση, η ελευθερία, τα δεσμά, η αναγέννηση, ξεδιπλώνονται μέσα από διαφορετικές ιστορίες, με ένα κοινό μήνυμα: «O Θεός σε αγαπάει, είναι μαζί σου και δε θα σε αφήσει ποτέ». Χορεύουν: Κατερίνα Αλεξανδράκη, Δημήτρης Δημόπουλος, Αναστάσης Καναρίδης, Κλάρα Μάνε, Λαμπρινή Μπούμπα, Εύη Πατσάκη, Τζένη Τοψίδου, Ευαγγελία Χωριανοπούλου. Altera Pars (Μ. Αλεξάνδρου 123) Τηλέφωνο: 210 3410011. Ώρα: 21:00. Γενική είσοδος: 10€

ΜΟΥΣΙΚΗ

  • ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑΣ 2012 - ΟΙ «ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ»

Μια εκδήλωση πολυθέαμα που ξεκινά με την προβολή μοναδικών καταγραφών για να συνεχιστεί με μια μεγάλη μουσική συναυλία με τη συμμετοχή πολυφωνικών ομίλων και σχημάτων από την Ήπειρο, τη Βόρειο Ήπειρο, την Αλβανία και τη Βουλγαρία. Συμμετέχουν πολυφωνικοί όμιλοι από το Άνω Πωγώνι, τη Δερόπολη, τη Χειμάρρα, η Χορωδία της Ομοσπονδίας Μουργκάνας, τα πολυφωνικά σχήματα Αετόπετρας Ιωαννίνων, "Πολύφωνο", "Χαονία", Lot Kurbeti (Αλβανία), Rhodina (Βουλγαρία). Και ανάμεσά τους, τραγούδια από την ελληνόφωνη Κάτω Ιταλία με ταραντέλες και ταμπουρέλλα αλλά και το Βώλακα Δράμας με γκάιντα και νταχαρέδες. Θέατρο Πέτρας - Ίλιον Τηλ. 210 5062166. Ώρα: 21:30.

Εισιτήριο: Προπώληση 10€, Ταμείο Θεάτρου 12€.

  • ΤΡΙΦΩΝΟ LIVE

Το «Τρίφωνο» κλείνει φέτος 10 χρόνια ενεργής παρουσίας στα μουσικά δρώμενα και γιορτάζει συνεχίζοντας τις εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα. Με καινούρια σύνθεση πια, Ερωφίλη, Δημήτρης Υφαντής και Γιώργος Περαντάκος, αλλά πάντα πιστοί στον τρόπο, το ρεπερτόριο και την αισθητική που χαρακτηρίζει τα προγράμματα τους, μας υπόσχονται μοναδικές συναυλίες γεμάτες με δυνατές ερμηνευτικές στιγμές και απογειωτικές τριφωνίες. Small Cafe-bruncherie (Αριστοτέλους 10) Τηλ. 2104297236. Ώρα 22:30. Εισιτήριο 15€ (με ποτό).

  • ΜΑΡΙΩ «ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ»

Τραγούδια των Μάρκου Βαμβακάρη, Ανέστη Δελιά, Γιώργου Μπάτη, Στράτου Παγιουμτζή, Βαγγέλη Παπάζογλου, Αντώνη Νταλκά, Κώστα Ρούκουνα, Γιάννη Παπαϊωάννου και πολλών άλλων που μας άφησαν κληρονομιά, τραγούδια που θα τραγουδήσει η Μαριώ, παρέα με τον μουσικοσυνθέτη Δημήτρη Λίβανο (μπουζούκι) και τον Παναγιώτη Παπαγεωργίου (πιάνο - επιμέλεια του προγράμματος). Black Duck Multiplarte (Χρήστου Λαδά 9) Τηλ. 210 3234760

Ώρα: 22:00. Δωρεάν είσοδος (Υπάρχει χρέωση στην κατανάλωση).

  • THERAPY PLANET FESTIVAL 2012: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ - ΜΑΝΟΣ ΛΥΔΑΚΗΣ LIVE

Ο Βαγγέλης Γερμανός υπήρξε χαρακτηριστική φωνή για το μοντέρνο και έντεχνο τραγούδι της δεκαετίας του '80. Με έναν ήχο ο οποίος ακροβατούσε μεταξύ μπαλάντας, έντεχνου (με άμεσες επιρροές από τον Διονύση Σαββόπουλο) αλλά κυρίως ροκ ηχοχρωμάτων, ηχογράφησε από τις αρχές τις δεκαετίες του 80 μέχρι και τα τέλη της μία σειρά από δίσκους οι οποίοι έμειναν κλασσικοί. Το Βαγγέλη Γερμανό θα απολαύσουμε στις 9 Ιουνίου 9.00 μ.μ. στο 1ο Therapy Planet Festival σε μια συναυλία με τραγούδια από όλη του την δισκογραφία, μαζί με τον ταλαντούχο μουσικό Μάνο Λυδάκη. Divani Caravel Hotel (Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 2) Τηλ. 2107207000. Ώρα: 21:00. Είσοδος ελεύθερη.

  • MARCO CAROLA & MIKEE & MANOLACO

Έχοντας πλέον εδραιωθεί ως ένας από τους καλύτερους techno DJs του κόσμου, ο νεαρός Marco Carola δεν θα μπορούσε ποτέ να ονειρευτεί αυτό που θα βρισκόταν μπροστά του, όταν γλιστρούσε στις ναπολιτάνικες ντισκοτέκ στην τρυφερή ηλικία των 13 ετών. Με ένα ευρύ φάσμα μουσικών παραγωγών και μια ολόκληρη σειρά από labels στο ενεργητικό του (Design, 1000, Zenit, Question, Do.Mi.No) ο Marco Carola αναδείχθηκε κατά την τελευταία δεκαετία να είναι ένας από τους σημαίνοντες εκφραστές της techno και ηλεκτρονικής μουσικής. Πίστα καρτ - Άγιος Κοσμάς – Άλιμος. Τηλέφωνο: 2109851182. Ώρα: 00:00. Γενική είσοδος: 25€ (με ποτό).

  • ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ

Το Σάββατο 9 Ιουνίου, ο συνθέτης και σολίστας του μπουζουκιού Θανάσης Πολυκανδριώτης, θα εμφανισθεί στη μουσική σκηνή «Στων αγγέλων τα μπουζούκια» με το Μιχάλη Δημητριάδη και τους συνεργάτες του. Στη μοναδική αυτή μουσική βραδιά για τους φίλους του, ο συνθέτης θα αφιερώσει μέρος του προγράμματος σε μεγάλες λαϊκές του επιτυχίες που έχουν ερμηνεύσει σπουδαίοι τραγουδιστές. «Στων αγγέλων τα μπουζούκια». Κεντρική Πλατεία Άνοιξης & Αγίου Αθανασίου 1. Τηλ. 2106219725 Ώρα: 22:00. Δωρεάν είσοδος - Υπάρχει χρέωση στην κατανάλωση.

  • EXODUS - OBITUARY - HEATHEN – MORGOTH LIVE

Σε όλα τα δημοψηφίσματα που αφορούν τους κορυφαίους thrash metal δίσκους όλων των εποχών, ένας δίσκος είναι δεδομένο ότι βρίσκεται στους κορυφαίους σε όλες ανεξαιρέτως τις λίστες. Το "Bonded By Blood" των Exodus!!! Μία από τις κορυφαίες thrash metal μπάντες όλων των εποχών, έρχεται λοιπόν στο Fuzz Live Music Club στις 9 Ιουνίου. Μαζί τους θα εμφανιστούν οι: Heathen, Morgoth. Fuzz (Πατριάρχου Ιωακείμ 1) Τηλ. 2103450817. Ώρα: 18:30. Εισιτήριο 35€.

  • THE MEET MARKET

Πάνω από 45 πάγκοι με καινοτόμες κατασκευές μαζί με δροσερά ποτά και χυμούς στον πιο αξιαγάπητο και φιλικό κήπο της Αθήνας, κι όλα αυτά κάτω από την μουσική επένδυση των Djs του Meet Market. Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας.... Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, οργανικά προϊόντα υγιεινής, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια. 6 D.O.G.S (Αβραμιώτου 6-8) Τηλ. 2103210510. Ώρα: 15:00 με 23:59. Είσοδος ελεύθερη.

  • THE SWING SHOES & SUGAHSPANK! & EIRINI DIMOPOULOU LIVE

Οι Swing Shoes είναι ένα γκρουπ που σχηματίστηκε το 2006, από τον Άδωνη Γουλιέλμο και τον Γιώργο Κούτρα και ξεκίνησε να παίζει στους δρόμους της Αθήνας ένα μίγμα από swing, gypsy jazz, bossa nova, rock, gospel αλλά και παραδοσιακά κομμάτια. Η μπάντα πήρε τη σημερινή της μορφή με την προσθήκη του μπασίστα Πάνου Τομαρά (The Earthbound) το 2007, του Ανδρέα Σιγαλού στο βιολί το 2009 και του Νίκου Ζωγράφου στα κρουστά το 2010. Το χειμώνα του 2008 και την άνοιξη του 2009 ξεκίνησαν συνεργασίες με τις τραγουδίστριες Ειρήνη Δημοπούλου και Sugahspank! Από τότε δίνουν συναυλίες σε διάφορες σκηνές και φεστιβάλ στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Floral (Θεμιστοκλέους 80) Τηλ: 2103800070

Ώρα: 22:00. Εισιτήριο 6€.

  • ΕΛΕΝΗ ΣΕΛΛΟΥΝΤΟΥ LIVE

Η πρόταση για έξοδο στο Eliart το Σάββατο 9 Ιουνίου με τη συντροφιά της Ελένη Σελλούντου και της 7μελούς μπάντας της, σε επιμέλεια του DJ X ONE είναι ιδανική για όσους αγαπάνε τη Jazz & Funk μουσική και θέλουν να περάσουν όμορφα και μουσικά, γνωρίζοντας μια παρέα καλλιτεχνών που αγαπά αυτό που κάνει. Χώρος Τέχνης "Eliart" (Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως 127) Τηλ. 2103477677. Ώρα: 23:00. Είσοδος 10€ (με κρασί ή μπύρα).

  • LABYRINTH EAR (UK) - YSP!WSY! - FLIPPINRADIO

Οι Βρετανοί Labyrinth Ear αποτελούσαν ένα από τα φιλόδοξα ντουέτα της ηλεκτρονικής σκηνής. Το Σάββατο 9 Ιουνίου θα βρίσκονται στο ΤΩΡΑ Κ44 για ένα μοναδικό live γεμάτο synths, δυνατά beat και φρέσκους ήχους. Post-dubstep, chillwave και synthpop ήχοι θα γεμίσουν τον χώρο του Τώρα Κ44 ενώ οι Postriper & Kris Riot [YSP! WSY!] και P [Flippinradio] θα κρατήσουν το πάρτυ ζωντανό μέχρι νωρίς το πρωί. Τώρα Κ44 (Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως 44) Τηλ: 2103423560. Ώρα: 23:00. Δωρεάν είσοδος.(Υπάρχει χρέωση στην κατανάλωση).

  • DILEMMA LIVE

Οι Dilemma ένα από τα πλέον πρωτότυπα και ανατρεπτικά σχήματα της ανεξάρτητης μουσικής σκηνής, που συνδυάζουν τον ηλεκτρονικό ήχο με τα φυσικά όργανα υπόσχονται ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, σε ακουστικό set. Ένα σπάνιο παιχνίδι ανάμεσα στην κλασική, την jazz και την πειραματική σκηνή, με rock αποχρώσεις. Στο πρόγραμμα ακούγονται κομμάτια απ' τη δισκογραφική τους δουλειά καθώς και αγαπημένες διασκευές προσαρμοσμένες στο ύφος και τη μουσική τους ατμόσφαιρα. Ακροβάτης (Ψαρών 26 και Μαιζώνος) Τηλ: 210 5230750. Ώρα: 22:00. Εισιτήριο 5€.

  • ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ LIVE

O Νικόλας Αδέσποτος τραγουδά, και έχει γράψει στίχο και μουσική για πολλά τραγούδια του συγκροτήματος A Des Potes του οποίου αποτελεί ιδρυτικό μέλος. Παρέα με 6 εξαιρετικούς μουσικούς ο Νικόλας παρουσιάζει ζωντανά ένα πρόγραμμα βασισμένο στα τραγούδια του, με εύστοχες διασκευές, πληθωρικότητα, δοτικότητα και εξωστρέφεια. Αυλαία (Αγ. Όρους 15 και Κωνσταντινουπόλεως 115) Τηλ. 2103474074. Ώρα: 22:30. Εισιτήριο 3€.

  • KULTUREKANTINE CLOSING PARTY

"Kulturekantine είναι μια μουσική καντίνα που ήρθε να δώσει περισσότερο ρυθμό στις νύχτες της Αθήνας. Οι Johnny Caroutso & G. Skarakis με πολλά χρόνια εμπειρίας στα dancefloors ανά την Ελλάδα, συναντιούνται στη σκηνή του Trova, σε ένα πάρτυ με κοινό σημείο τις επιρροές τους από την μαύρη μουσική του κόσμου. Nueva Trova (Αθηνάς και Βλαχάβα 9) Τηλ. 6980091150. Ώρα: 23:00. Δωρεάν είσοδος - Υπάρχει χρέωση στην κατανάλωση.

  • LOS GATOS Y EL CANTE...VOL 2

Μετά από μια «γεμάτη» διδακτική χρονιά γεμάτη τραγούδια, γέλια και νιαουρίσματα, το τμήμα τραγουδιού flamenco του Studio Playground, οι γνωστοί «Gatos Negros» διοργανώνει μια fiesta με τραγούδια που επέλεξαν οι ίδιοι οι μαθητές, κάποια από αυτά flamenco και κάποια όχι, με χορό flamenco (κλασικά) από φίλους και μια μπάντα που τα σπάει! Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο ίδρυμα κοριτσιών «Αγ. Άννα». Cabaret Voltaire (Μαραθώνος 30) Τηλ: 210 5227046. Ώρα: 22:00. Γενική είσοδος 10€ (με κρασί).

  • THE BET LIVE

Οι Bet δημιουργήθηκαν τον Ιούλιο του 2010. Με το μοναδικό ήχο τους φέρνουν στο προσκήνιο ένα είδος μουσικής που συνδυάζει την ομορφιά των μελωδιών και των ρυθμών της Motown Soul/ R n B, την εκφραστικότητα και το συναίσθημα της Neo Soul/Jazz, και φυσικά τα ηχοχρώματα και την εκρηκτικότητα του Blues-Rock και της Ψυχεδέλειας των early 70's. Η συνταγή ολοκληρώνεται με μία δόση Dub... Power Soul. Cafe Αλάβαστρον (Δαμάρεως 78) Τηλ: 210 7560102. Ώρα: 22:30. Δωρεάν είσοδος. (Υπάρχει χρέωση στην κατανάλωση).

ΧΟΡΟΣ

  • ΛΑΧΤΑΡΩ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΟΡΟΥ ΜΥΙΑ

Βασισμένη στον ερωτικό μονόλογο από το θεατρικό έργο «Λαχταρώ» της Σάρα Κέιν, η παράσταση εξερευνά τις σχέσεις των ανθρώπων στην ερημιά του αστικού τοπίου, τις ανάγκες, τα θέλω, τις συμβάσεις και τις ψευδαισθήσεις τους. Η παράσταση εντάσσεται στα πλαίσια του 11ου Φεστιβάλ Χορού του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων. Ερμηνεύουν:Γαβριέλα Ανυφαντάκη, Άννα Ανυφαντάκη, Στέφη Χατζηιωάννου, Αχιλλέας Αρσενίου, Ναπολέων Μανάτος, Θοδωρής Βλάχος και οι ηθοποιοί Χριστίνα Τσάτσου και Βασίλης Ζούκας. Θέατρο "Όλβιο" (Φαλαισίας 7) Τηλ. 210 3414118. Ώρα: 22:30. Εισιτήριο: Κανονικό: 10€

Φοιτητικό: 5€.

  • B-BOY SHOW & 4VS4 BATTLE ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ GRAFFITI: «MEETING OF STYLES», ATHENS 9-10 JUNE 2012

Στα πλαίσια της διεξαγωγής του International Graffiti Festival "Meeting of Styles" που διοργανώνεται από το Stigma Lab στις 9 και 10 Ιουνίου, μια παράλληλη παράσταση από χορευτικά crews από όλα τα street είδη του χορού της hip hop κουλτούρας (b-boyin, rockin, poppin, lockin) αλλά και όλα τα house/club/party dancing forms θα διεξαχθεί μέσα στο ανοιχτό αμφιθεατρικό Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας. (Πάροδος Ακροπόλεως) Τηλ: 210 4278141. Ώρα: 10:00. Είσοδος ελεύθερη.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

  • 1ο THERAPY PLANET FESTIVAL 2012

Το Σάββατο 9 Ιουνίου, διοργανώνεται το ολοήμερο Συνέδριο – Φεστιβάλ Therapy Planet 2012, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Athens Hotel με διαμορφωμένες 5 αίθουσες ανοιχτές για τους επισκέπτες όπου θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν και να ακούσουν και συνομιλήσουν με Ψυχοθεραπευτές, Ψυχολόγους, Ψυχίατρους, Ψυχαναλυτές, Θεραπευτές Συμβουλευτικής, Θεραπευτές εναλλακτικών Προσεγγίσεων και Ολιστικής Ιατρικής και εκπροσώπους Κέντρων Εναλλακτικής Θεραπευτικής, Σωματικής Άσκησης και Ευεξίας σε ομιλίες ανοιχτές για το κοινό συζητήσεις και βιωματικές παρουσιάσεις. Divani Caravel Hotel (Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 2) Τηλ. 2107207000. Ώρες: 09:00 με 22:00. Είσοδος ελεύθερη.

  • ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΓΗΣ 2012

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η Οργάνωση Γη μαζί με τον Οργανισμό Πιστοποίησης και Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις 9 & 10 Ιουνίου το Πανηγύρι της Γης. Πρόκειται για μία διήμερη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο της Γης και περιλαμβάνει μία αγορά βιολογικών προϊόντων από παραγωγούς της ΔΗΩ, το εργαστήριο «Ντύνομαι» της σειράς εργαστηρίων της Οργάνωσης Γη «Από τη θεωρία στην Πράξη» και άφθονη μουσική! Παράλληλα, το Κέντρο της Γης θα είναι ανοιχτό όπως κάθε σαββατοκύριακο με ξεναγήσεις και οικοπαιχνίδια για τα μικρά και μεγάλα παιδιά της πόλης. Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης "Α. Τρίτσης – Ίλιον (Λεωφόρος Δημοκρατίας, έξοδος 6 Αττ. Οδού). Τηλ. 210 2316977. Ώρες: 10:00 με 20:00. Είσοδος ελεύθερη.

  • ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΘΩΜΑΔΑΚΗ / ΚΛΩΝΑΡΗ «ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ»

Σαράντα σχεδόν χρόνια πρωτοποριακής δημιουργίας έχει το διεθνώς αναγνωρισμένο δίδυμο Κατερίνα Θωμαδάκη-Μαρία Κλωνάρη, με έδρα το Παρίσι: θέατρο, κινηματογράφος, βίντεο, φωτογραφία, ήχος, εγκαταστάσεις, περφόρμανς. Στην εκδήλωση «The Angel Ablaze" (Πυρκαγιά του Άγγελου) θα παρουσιάσουν αναδρομικά σε ένα master class την πορεία τους με τη βοήθεια πλούσιου οπτικοακουστικού υλικού. Στη συνέχεια θα προβληθούν ταινίες από τον «Κύκλο του Άγγελου»: «Requiem for the 20th Century" (14 '), "Pulsar" (14'), "Quasar" (32'), "Angel Scan" (25;), σε μουσική του Σπύρου Φάρου. Μουσείο Μπενάκη, Κτ. Πειραιώς (Πειραιώς 138) Τηλ. 210 345 3111. Ώρες: 16:00 - 20:30

  • 1ο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟ ΤΟ ΤΙΤΛΟ «ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ»

Η Περιφερειακή Ενότητα Νότιας Αθήνας της Περιφέρειας Αττικής, σε συνεργασία με το Θουκυδίδειο Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αλίμου, διοργανώνουν το 1ο Καλοκαιρινό ταξίδι στο παραμύθι και στη παιδική δημιουργία υπό το τίτλο «Μαζί μια μέρα», το Σάββατο 9 Ιουνίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 10.30 το βράδυ, στο θεατράκι της παραλίας του Δήμου Αλίμου. Εργαστήρια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, καλλιτεχνικές μουσικές παραστάσεις, διαδραστικά παραμύθια και θέατρο σκιών, θα μαγνητίσουν το βλέμμα και τη σκέψη των μικρών μας φίλων. Είσοδος ελεύθερη.

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

  • ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ" ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

Στις 9 και 10 Ιουνίου θα παρουσιαστούν στο CAMP! 50 φωτογραφίες που διακρίθηκαν στον φωτογραφικό διαγωνισμό που διοργάνωσαν οι atenistas. Θέμα; τα μπαλκόνια της Αθήνας

Μπορεί να είναι μοντέρνο ή κλασικό, μεγάλο ή μικρό, ελκυστικό ή αδιάφορο, φιλόξενο ή αφιλόξενο, πολύχρωμο ή μονότονο, κατάμεστο ή μοναχικό, μπορεί να πάρει άπειρες μορφές και σχήματα, το σίγουρo όμως είναι ότι αποτελεί μέρος της καθημερινότητας μας. Οι atenistas θέλοντας να διερευνήσουν την αισθητική της Αθήνας μέσα από μία εναλλακτική οπτική διοργανώνουν διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα Τα Μπαλκόνια της Αθήνας και ιδίως του κέντρου της. CAMP Contemporary Art Meeting Point (Ευπολίδος 4 και Απελλού 2) Τηλ: 2103247679. Ώρες: 14:00 με 21:00. Είσοδος ελεύθερη.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ