Ποιος θα δώσει μισό εκατομμύριο δολάρια για να... δειπνήσει με τον Γουόρεν Μπάφετ; - iefimerida.gr

Ποιος θα δώσει μισό εκατομμύριο δολάρια για να... δειπνήσει με τον Γουόρεν Μπάφετ;

Ποιος θα δώσει μισό εκατομμύριο δολάρια για να... δειπνήσει με τον Γουόρεν Μπάφε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί πέρυσι αυτός που θέλησε να φάει μαζί με τον πιο γνωστό επενδυτή του κόσμου, τον 81χρονο Γουόρεν Μπάφετ να πλήρωσε... 2,6 εκ. δολάριο, φέτος, όμως, μπορεί και λόγο οικονομικής κρίσης σε αυτόν που θα τύχει να φάει μαζί του θα βγει... φθηνότερα κατά περίπου 2 εκ. ευρώ!

Στη δημοπρασία που έγινε φέτος για λογαριασμό φιλανθρωπικής οργάνωσης, το ποσό που προσέφερε ο πλειοδότης που ήθελε τόσο πολύ να συνφάει με τον Γουόρεν Μπάφετ έφτασε τα 510.000 δολάρια..Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το ποσό αυτό αναφέρθηκε και ενώ απέμεναν ακόμη έξι ώρες στη σχετική δημοπρασία.

Το γεύμα του νικητή με τον Γουόρεν Μπάφετ θα γίνει στη Νέα Υόρκη και ο πλειοδότης έχει το δικαίωμα να καλέσει στο τραπέζι επτά φίλους του, ενώ θεωρείται για τον νικητή ένα καλό διαβατήριο για τον κόσμο των μεγαλοεπενδυτών.

Η δημοπρασία διεξάγεται για 13η κατά σειρά χρονιά και γίνεται στο πλαίσιο της ενίσχυσης της φιλανθρωπικής οργάνωσης "Glide" του Σαν Φρανσίσκο η οποία ασχολείται επιτυχημένα με την αρωγή σε υποσιτισμένους ανθρώπους, μάχεται υπέρ της προστασίας των γυναικών και κατά της οικογενειακής βίας.

Ο Γουόρεν Μπάφετ είναι ένθερμος υποστηρικτής της φιλανθρωπικής οργάνωσης, την οποία θεωρεί ως μία από τις πιο αποτελεσματικές στον κόσμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ