Κραουνάκης: Έχω δώσει «μίζα» για να πάρω επιχορήγηση - iefimerida.gr

Κραουνάκης: Έχω δώσει «μίζα» για να πάρω επιχορήγηση

Κραουνάκης: Έχω δώσει «μίζα» για να πάρω επιχορήγηση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον τρόπο με τον οποίο λαμβάνονται οι επιχορηγήσεις από τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, παραθέτοντας την δική του εμπειρία, κατήγγειλε ο γνωστός καλλιτέχνης, Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος δεν δίστασε να παραδεχθεί πως ο ίδιος έχει «λαδώσει».

O γνωστός καλλιτέχνης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Love Radio 97,5», παραδέχθηκε ότι έπρεπε να δώσει «μίζα» στον υπάλληλο του υπουργείου που υπέγραφε για αυτά τα κονδύλια προκειμένου να λάβει επιχορήγηση η ομάδα του «Σπείρα – Σπείρα».

«Πήρε η Σπείρα Σπείρα ένα κονδύλι γύρω στις 150.000 ευρώ και το οποίο ήταν απολύτως νόμιμο απολύτως φυσικό συν ότι μπορώ να το πω πια άφοβα στον αέρα ότι εν γνώσει μας ο άνθρωπος που υπέγραφε γι' αυτά τα κονδύλια έπαιρνε μίζα. Τον είχαμε πληρώσει. Και ήταν ΠΑΣΟΚ επί ΝΔ. Και η γυναίκα η οποία έκανε αυτή τη δουλειά μέσα στο υπουργείο Εργασίας και η οποία πια έχει πάθει εγκεφαλικό γιατί και άλλοι έχουν πεθάνει δεν είναι όλοι καλά αυτοί που φάγανε. Διότι έρχεται κάποια στιγμή και η τιμωρία δεν έχει όνομα» είπε μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ