O Πάγκαλος ζητάει προσωπικες ιστορίες πολιτών για το «Μαζί τα φάγαμε» - iefimerida.gr

O Πάγκαλος ζητάει προσωπικες ιστορίες πολιτών για το «Μαζί τα φάγαμε»

Θεόδωρος Πάγκαλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη συνδρομή των πολιτών ζητά ο Θεόδωρος Πάγκαλος, που μετά την αποχώρησή του από την πολιτική, ασχολείται με τη συγγραφή του βιβλίου «Μαζί τα φάγαμε».

Η τεκμηρίωση του «Όλοι μαζί τα φάγαμε» θα περιλαμβάνεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θεόδωρου Πάγκαλου, το οποίο σύντομα θα κυκλοφορήσει σε e-book.

Το βιβλίο ορίζει την έννοια της συνευθύνης και της συνενοχής των πολιτών στο πάρτυ που έγινε. Επίσης, περιγράφει το πόσα, πότε, πώς και ποιοι «τα φάγανε», πώς κατανέμεται η ευθύνη από πάνω προς τα κάτω και περιλαμβάνει συγκεκριμένες ιστορίες.

Η γνωστοποίηση των παραπάνω πληροφοριών θα βοηθήσει στην καλύτερη κατανόηση της πολιτικής κατάστασης της χώρας. Επίσης θα δράσει «παιδευτικά» ειδικά για τους νέους, ώστε να μετασχηματιστεί η θέληση για μια κρατικοδίαιτη θέση στο δημόσιο σε θέληση για ανάπτυξη και δημιουργία.

Στο εγχείρημα αυτό θα βοηθήσει η κατάθεση ιστοριών «Μαζί τα φάγαμε» από τους πολίτες. Ζητούμε από τους πολίτες με την τεχνική crowdsourcing να μας στείλουν επώνυμα, ή ανώνυμα, την ιστορία τους.

Οι ανώνυμες ιστορίες, θα δημοσιευθούν στο βιβλίο και σε ειδικό δικτυακό τόπο. Οι επώνυμες θα μπορέσουν να αποτελέσουν υλικό προς περαιτέρω έρευνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ