Αυτοκτόνησε πρώην μέλος των Fleetwood Mac - iefimerida.gr

Αυτοκτόνησε πρώην μέλος των Fleetwood Mac

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος στη ζωή του έβαλε ο πρώην τραγουδιστής και κιθαρίστας των Fleetwood Mac Μπόμπ Γουέλτς σε ηλικία 66 ετών με μια καραμπίνα. Το πτώμα βρήκε η γυναίκα του στο σπίτι τους στο Νάσβιλ.

Ο Γουέλτς υπήρξε μέλος των Fleetwood Mac από το 1971 έως το 1974 συμμετέχοντας σε πέντε άλμπουμ του συγκροτήματος. Ήταν αυτός που βοήθησε στο να εδραιώσει το συγκρότημα ένα πιο μελωδικό ήχο μετά την αποχώρηση του Peter Green.

Όταν έφυγε από τους Fleetwood Mac σχημάτισε τους Paris, ενώ ακολούθησε και προσωπική καριέρα.

Τα «Hot Love, Cold World», «Ebony Eyes», «Precious Love», ήταν μερικές από τις μεγάλες του επιτυχίες , και φυσικά το «Sentimental Lady» που άφησε εποχή.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, τα αίτια της αυτοκτονίας δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά καθώς δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα , αλλά η αστυνομία ερευνά κάποιες υποψίες πως ο Γουέλτς αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε τελευταία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ