Ηλίας Ψινάκης: «Μου είπαν 'τον π@υλ@' από το Fab5» - iefimerida.gr

Ηλίας Ψινάκης: «Μου είπαν 'τον π@υλ@' από το Fab5»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλεσμένος στο Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο ήταν ο Ηλίας Ψινάκης. Εκεί όπου, μετά από μια εντυπωσιακή είσοδο (από το ταβάνι) μίλησε για μια εξίσου εντυπωσιακή έξοδο, την δικιά του από το FAB 5.

«Δεν ήταν θέμα budget. Με έπιασαν τα νεύρα μου, γιατί να πηγαίνεις σε μια συνοικία και να αποτριχώνεις έναν κακομοιρούλη και να του κάνεις μαλλιά. Δεν ήταν έτσι το αμερικάνικο. (...) Είπα να το κάνουμε αλλιώς, με καλλιτέχνες, όπως και πήραμε τον Φλωρινιώτη. Δεν δέχθηκε ο Λάτσιος. Είπε 'έτσι είναι το concept κι αν σ' αρέσει' (...) Δεν μου είπαν 'άντε γεια', αλλά 'τον π**λο'».

Έτσι γλαφυρά σχολίασε ο γνωστός μάνατζερ τα της εξόδου του από το ριάλιτι του Ant1.

Αφού πρώτα φρόντισε να κάνει αίσθηση με την είσοδό του, μέσα από το ταβάνι και σχεδόν πάνω στο κεφάλι του Πέτρου Κωστόπουλου.

Κατά τα άλλα είπε πόσο του έλειψε ο Περρής και η Μανωλίδου, καθώς επίσης και ότι ο -αντικαταστάτης του στην κριτική επιτροπή του Ελλάδα έχεις ταλέντο- Χάρης Χριστόπουλος είναι καλύτερος κριτής από εκείνον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ