Ο ασταμάτητος Τζέιμς οδήγησε το Μαϊάμι στη νίκη επί των Σέλτικς [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο ασταμάτητος Τζέιμς οδήγησε το Μαϊάμι στη νίκη επί των Σέλτικς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έκανε πράγματα και θαύματα μέσα στο γήπεδο και οδήγησε τους Μαϊάμι Χιτ στην εκτός έδρας νίκη επί των Μπόστον Σέλτικς με 98-79 και η πρόκριση στους τελικούς του ΝΒΑ θα κριθεί σε έβδομο παιχνίδι που θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου στην έδρα του Μαϊάμι.

Ο «Βασιλιάς» πέτυχε 30 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, περισσότερους από τους μισούς που σημείωσε όλη η υπόλοιπη ομάδα του Μαϊάμι (55-42 το σκορ ημιχρόνου) δίνοντας από νωρίς προβάδισμα νίκης στους Χιτ. Ο 27χρονος σούπερ σταρ σταμάτησε τελικώς στους 45 πόντους, ενώ είχε 15 ριμπάουντ και 5 ασίστ πριν αποσυρθεί στα μισά της τελευταίας περιόδου, μια και είχε ήδη κριθεί ο αγώνας. Από τους Σέλτικς ξεχώρισε μόνο ο Ραζόν Ρόντο με 21 πόντους και 10 ασίστ.

Ο νικητής της σειράς των τελικών της Ανατολής θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην έδρα της Οκλαχόμα στις 12 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ