«Έχω πάει με τρεις γυναίκες ταυτόχρονα», δηλώνει ο Χρήστος Βασιλόπουλος - iefimerida.gr

«Έχω πάει με τρεις γυναίκες ταυτόχρονα», δηλώνει ο Χρήστος Βασιλόπουλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γνωστός ζεν πρεμιέ -που μόλις έγινε μοντέλο της Harley Davidson και πρωταγωνιστής στο soft πορνό Kamikaze Love- ποτέ δεν ήταν αυτό που λες ντροπαλός. Αλλά από τότε που έφυγε για Αμερική, φαίνεται να έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο.

«Δεν έχω κάνει τρελό όργιο. Έχω συνευρεθεί με τρεις γυναίκες ταυτόχρονα. Οπότε τα πάντα είναι υπό εξερεύνηση. Δεν έχω πάει σε σπίτι όπου γίνονται όργια. Αλλά πιστεύω πως θα γίνει κι αυτό. Βρίσκομαι στην κατάλληλη πόλη», δηλώνει ο Χρήστος Βασιλόπουλος για το Λος Άντζελες όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια. Στην αρχή σαν σερβιτόρος και πλέον ως μοντέλο και ηθοποιός.

Στην άκρως προκλητική συνέντευξη που παραχώρησε στο ΕΓΩ Weekly δηλώνει επίσης τι γνώμη του για την ανταλλαγή συντρόφων («Οτιδήποτε φτιάχνει τον καθένα στην κρεβατοκάμαρα του είναι σεβαστό. Οι άνθρωποι δεν είμαστε μονογαμικά πλάσματα από τη φύση μας») και ότι άλλη άποψη έχει για το σεξ.

Όσο πρωτότυπη ή κοινότυπη είναι αυτή, τύπου «οτιδήποτε και να σκεφτεί το ανθρώπινο μυαλό όσον αφορά το sex –εκτός από την παιδεραστία- μπορεί να γίνει και πολύ ωραίο».

Βέβαια, επειδή είναι άλλο πράγμα είναι η θεωρία και άλλο η πράξη, όταν τον ρωτούν αν έχει περάσει από το μυαλό του «να πάει» με άλλη τώρα που είναι παντρεμένος, δηλώνει «Φυσικά και έχει περάσει από το μυαλό μου. Και νομίζω και από το μυαλό της συντρόφου μου. Αλλά δεν είναι τόσο εύκολο και απλό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ