Πικραμμένος: Δεν θα δώσουμε σε κανέναν τον ρόλο του αυτόκλητου σωτήρα - iefimerida.gr

Πικραμμένος: Δεν θα δώσουμε σε κανέναν τον ρόλο του αυτόκλητου σωτήρα

Πικραμμένος: Δεν θα δώσουμε σε κανέναν τον ρόλο του αυτόκλητου σωτήρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ζήτημα της εντατικοποίησης τη αστυνόμευσης προκειμένου να διατηρηθεί το ομαλό κλίμα κατά την εκλογική περίοδο, συζήτησε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός, Παναγιώτης Πικραμμένος, κατά την συνάντησή του με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριο Οικονόμου.

Πρέπει να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών ειπώθηκε κατά την συνάντηση, ενώ ο πρωθυπουργός δήλωσε πως η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να μην χαρίσει σε κανέναν το ρόλο του «αυτόκλητου σωτήρα» ή του τιμητή της νομιμότητας.

«Δεν πρέπει να δώσουμε επιχειρήματα σε αυτούς που επιδιώκουν να εμφανίσουν τις Αρχές αδύναμες να προστατεύουν τον πολίτη», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τον διαβεβαίωσε ότι το προσωπικό και των τριών Σωμάτων Ασφαλείας και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών εργάζεται «με αυταπάρνηση και με υψηλό αίσθημα ευθύνης».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ