Αϊβαλιώτης: Με πήρε ο Κασιδιάρης και μου είπε πως θέλει να έρθει να με τακτοποιήσει - iefimerida.gr

Αϊβαλιώτης: Με πήρε ο Κασιδιάρης και μου είπε πως θέλει να έρθει να με τακτοποιήσει

Αϊβαλιώτης: Με πήρε ο Κασιδιάρης και μου είπε πως θέλει να έρθει να με τακτοποιή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα απειλητικό τηλεφώνημα από κάποιον που του είπε πως λέγεται Κασιδιάρης, δήλωσε πως έχει δεχθεί, ο υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ, Κωστής Αϊβαλιώτης.

Ο Κωστής Αϊβαλιώτης προσκεκλημένος στην εκπομπή «ΣΚΑΪ στις 7» με τον Νίκο Ευαγγελάτο, είπε πως στις 28 του περασμένου μήνα κι αφού τελείωσε η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, όπου ήταν καλεσμένος, δέχθηκε μια κλήση από έναν αριθμό.

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος βουλευτής είπε «μου δήλωσε ότι είναι ο Κασιδιάρης ο οποίος μου είπε "πες που είσαι για να έρθω να σε τακτοποιήσω"». Στην συνέχεια ο Κωστής Αϊβαλιώτης ισχυρίστηκε πως έχει στείλει επιστολή στον αρχηγό της Αστυνομίας για το περιστατικό, ενώ ζήτησε να βρεθεί ποιος τον κάλεσε από το συγκεκριμένο αριθμό, χωρίς να έχει λάβει μέχρι στιγμής απάντηση.

Είχε προηγηθεί, όπως είπε ο κ. Αϊβαλιώτης, στις 27 Απριλίου η επίθεση Χρυσαυγιτών στο Extra οπου μέλη του κόμματος, φώναζαν το όνομά του θέλοντας, όπως ο λέει να τον ξυλοκοπήσουν. «Είναι τραμπούκοι, είναι φασίστες» κατέληξε ο Κ. Αϊβαλιώτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ