Αυτοκτόνησε ο πλεϊμπόι Gunter Sachs, πρώην σύζυγος της Brigitte Bardot - iefimerida.gr

Αυτοκτόνησε ο πλεϊμπόι Gunter Sachs, πρώην σύζυγος της Brigitte Bardot

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γερμανός φωτογράφος και playboy Gunter Sachs, γνωστός για το γάμο του με τη Γαλλίδα ηθοποιό Brigitte Bardot, αυτοκτόνησε στο σπίτι του στο Γκστάαντ. Ήταν 78 ετών.

Στη δήλωση που εξέδωσε την Κυριακή η οικογένειά του, έγινε γνωστό ότι ο Gunter Sachs επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του εξαιτίας της ανιάτου εκφυλιστικής ασθένειας από την οποία έπασχε.

Ο Sachs ήταν φωτογράφος, ντοκιμαντερίστας και συλλέκτης τέχνης. Ήταν περισσότερο γνωστός για την ξέφρενη ζωή του και για τις σχέσεις του με σταρ και καλιτέχνες, όπως ο Andy Warhol και ο Salvador Dali. Γεννημένος μέσα στην πλούσια βιομηχανική οικογένεια Sachs, χρησιμοποίησε την περιουσία του για να χρηματοδοτήσει το πολυτελές lifestyle του. Ωστόσο, οι επενδύσεις του στο χρηματιστήριο της τέχνης άφησαν πίσω μια κληρονομιά της τάξης των 455 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ