Κρανοφόροι με λοστούς επιτέθηκαν στο Κέντρο, σε ξένο δημοσιογράφο [βίντεο] - iefimerida.gr

Κρανοφόροι με λοστούς επιτέθηκαν στο Κέντρο, σε ξένο δημοσιογράφο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση από ομάδα αγνώστων κρανοφόρων στο κέντρο της Αθήνας δέχθηκε ο δημοσιογράφος της «Jerusalem Post», Τζιλ Σέφλερ.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει η ίδια η εφημερίδα ο δημοσιογράφος βρισκόταν στην περιοχή του Αρχαιολογικού Μουσείου όταν τον πλησίασαν 20 άγνωστοι οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανάκια. Όπως γράφεται στην αγγλόφωνη έκδοση της «Jerusalem Post», ο δημοσιογράφος βρισκόταν παρών σε επίθεση των αγνώστων με κράνη και λοστούς, σε πρόσφυγες, μετανάστες και άστεγους που διήρκεσε περίπου 15 λεπτά.

Ο Σέφλερ δήλωσε πως δεν γνωρίζει από ποιο πολιτικό χώρο «την ακροδεξιά ή την ακροαριστερά», προέρχονται αυτοί που του επιτέθηκαν. Ο δημοσιογράφος βρισκόταν στην Ελλάδα για να κάνει ένα ρεπορτάζ σχετικά με τη Χρυσή Αυγή και υποστηρίζει ότι στάθηκε τυχερός που δεν τραυματίστηκε πιο σοβαρά.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, η οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα έχει δώσει βήμα στις ακραίες ομάδες να δρουν ανεξέλεγκτα και αν παίρνουν το νόμο στα χέρια του. Επίσης ο ίδιος δήλωσε πως οι αρχές της χώρας, οφείλουν να προστατεύουν μετανάστες, τουρίστες αλλά και τοςυ δημοσιογράφους που βρίσκονται στην Ελλάδα, από τα κύματα της βίας.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Δήμος Αθήνας δεν απάντησε χθες σε σχετικές διαμαρτυρίες δημοσιογράφων γιατί, όπως είπε, δεν λειτουργούσε η υπηρεσία e-mail.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ