Τα διεθνή ΜΜΕ για την επίθεση Κασιδιάρη σε Κανέλλη-Δούρου - iefimerida.gr

Τα διεθνή ΜΜΕ για την επίθεση Κασιδιάρη σε Κανέλλη-Δούρου

Εκλογές 2012
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τo γύρο το κόσμου έχει κάνει η επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου.

Η είδηση βρίσκεται στην κεντρική σελίδα της Guardian, η οποία περιγράφει το περιστατικό αναφέροντας πως το προεκλογικό κλίμα στην Ελλάδα είναι πλέον «εκρηκτικό».

Το Αssociated Press τονίζει πως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου αναφέρθηκε στην δικαστική υπόθεση που εκρεμμεί ήδη εις βάρος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Το abcnews αναφέρεται στο ένταλμα σύλληψης που έχει εκδοθεί εναντίον του Κασιδιάρη, ενω συμπληρώνει οτι ο βουλευτής χαστούκισε τρεις φορές τη Λιάνα Κανέλλη, αφου πρώτα πέταξε ένα ποτήρι νερό στο πρόσωπο της Ρένας Δούρου.

Το γεγονός απαχόλησε και την Huffington Post, η οποία αναφέρθηκε εκτενώς στις νεοναζιστικές πεποιθήσεις των μελών της Χρυσής Αυγής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ