Λιάνα Κανέλλη: Εγώ είπα, να τον χαίρεται η μάνα που τον έκανε [βίντεο] - iefimerida.gr

Λιάνα Κανέλλη: Εγώ είπα, να τον χαίρεται η μάνα που τον έκανε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επίθεση που δέχτηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη από τον υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, σχολίασε βγαίνοντας από τα στούντιο του ΑΝΤ1, η Λιάνα Κανέλλη.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι τα πραγματικά θύματα αυτής της επίθεσης είναι αυτοί που ψήφισαν Χρυσή Αυγή γιατί δεν είχαν ιδέα σε ποιον έδιναν την ψήφο τους, ενώ πρόσθεσε ότι «αυτός τρέχει, δεν τρέχω εγώ».

Παράλληλα, ανέφερε: «Όταν λέγαμε διορθώστε την ψήφο σας, ξέραμε τι λέγαμε. Από κει και πέρα δεν είναι ζήτημα προσωπικό. Τίτλος τιμής είναι. Όταν τρως από ένα κτήνος ένα χτύπημα, ας το πάρει ο καθένας για το δικό του μάγουλο. Εγώ είπα, να τον χαίρεται η μάνα που τον έκανε».

Εξήγησε ακόμα ότι σηκώθηκε όρθια – λίγο πριν δεχτεί τα χτυπήματα του κ. Κασιδιάρη-, επειδή φοβήθηκε μήπως εκτός από το νερό που πέταξε στην κ. Δούρου, πετάξει και το ποτήρι και τραυματίσει κανέναν και προσπάθησε να τον σταματήσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ