Καταδικάσε ο Πικραμμένος την επίθεση σε Κανέλλη - Δούρου - iefimerida.gr

Καταδικάσε ο Πικραμμένος την επίθεση σε Κανέλλη - Δούρου

Καταδικάζει ο Πικραμμένος την επίθεση Κασιδιάρη σε Κανέλλη και Δούρου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός τηλεφώνησε στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, αλλά και στην γενική γραμματέα του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα και καταδίκασε την επίθεση του στελέχους της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου.

Ο Αλέξης Τσίπρας βρισκόταν στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και στη διάρκεια της ενημέρωσής του από στελέχη της διοίκησης του Κέντρου, διέκοψε για λίγα λεπτά προκειμένου να απαντήσει σε κλήση από το γραφείο του πρωθυπουργού.

Στη συνέχεια ο ο κ.Πικραμμένος επικοινώνησε και με την κυρία Αλέκα Παπαρήγα προκειμένου να καταδικάσει την επίθεση του εκπροσώπου Τύπου της «Χρυσής Αυγής» εναντία στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και να εκφράσει τη συμπαράστασή του.

Μάλιστα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τσιόδρας δήλωσε πως ο κ.Πικραμμένος επικοινώνησε και με τον Νίκο Μιχαλολιάκο, και του έκανε αυστηρές συστάσεις τονίζοντας ότι «ο προεκλογικός αγώνας πρέπει να διεξαχθεί στο αυστηρό πλαίσιο της νομιμότητας».

Ο πρωθυπουργός είχε και επικοινωνία με τον υπηρεσιακό υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου προκειμένου να ληφθούν μέτρα κατά της εγκληματικότητας, αλλά και μέτρα για να τηρηθεί η τάξη κατά την προεκλογική περίοδο.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν υπάρχει θέμα να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή , ο κ.Τσιόδρας απάντησε πως οι υποψηφιότητες έχουν εγκριθεί από τον Άρειο Πάγο και δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ