35χρονη ύποπτη «κακοήθους ευνουχισμού» στο κρατητήριο - iefimerida.gr

35χρονη ύποπτη «κακοήθους ευνουχισμού» στο κρατητήριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ιστορία της Τζόις Μαξίμ Γκρέγκορι, της χειροδύναμης Αφροαμερικανής που ζούληξε και τραυμάτισε σοβαρά τον όρχη ενός 59χρονου κατά την διάρκεια καβγά, έχει δικαίως κάνει τον γύρο του κόσμου. Αυτή την στιγμή είναι ελεύθερη με εγγύηση 20.000 δολαρίων.

Μια λίμνη αίματος στο πάτωμα της βεράντας και στον τοίχο, ένας όρχης που είχε σχεδόν αποκοπεί από τα γενετικά όργανα, μια ιστορία που «πονάει» κάθε άντρα στον πλανήτη.

Όλα ξεκίνησαν κατά την διάρκεια ενός καβγά -την αιτία του οποίου κανείς δεν γνωρίζει- ανάμεσα στην 35χρονη και τον 59χρονη στην πόλη Σέλμπι. Όταν ο άντρας προσπάθησε να βγει από το σπίτι για να καλέσει την αστυνομία, η ύποπτη τον γράπωσε από τα γενετικά όργανα και άρχισε να του τα ζουλάει, μέχρι που εκείνος έπεσε αναίσθητος και αιμόφυρτος στο πάτωμα.

35χρονη ύποπτη «κακοήθους ευνουχισμού» στο κρατητήριο | iefimerida.gr 0

Οι μαρτυρίες των αστυνομικών που έφτασαν στην σκηνή του εγκλήματος ήταν εφιαλτικές, μιλώντας για «όρχεις που ήταν εντελώς ανοιχτοί».

Ο ουρολόγος που εξέτασε το θύμα είπε στην αστυνομία ότι -μετά από τα ράμματα που του έκανε- δεν υπάρχει κίνδυνος για την ζωή του.

Τέλος, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Shelby Star, η ύποπτος, μόλις συννελήφθη, έβγαλε το παντελόνι της και ούρησε στο πίσω μέρος του περιπολικού.

Η δίκη είναι προγραμματισμένη για τις 18 Ιουνίου με την Τζόις Μαξίμ Γκρέγκορι να κατηγορείται για «κακοήθη ευνουχισμό με πρόθεση πρόκλησης σωματικών βλαβών».





Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ