Στους τελικούς του ΝΒΑ προκρίθηκαν οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ [βίντεο] - iefimerida.gr

Στους τελικούς του ΝΒΑ προκρίθηκαν οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ νίκησαν 107-99 τους Σαν Αντόνιο Σπερς και προκρίθηκαν στους τελικούς του ΝΒΑ. Αυτή θα είναι η δεύτερη παρουσία τους σε τελικό από το 1996 (σ.σ. ως Σιάτλ Σούπερ Σόνικς) και πρώτη από την στιγμή που η ομάδα μετακόμισε στην Οκλαχόμα το 2008.

Οι Σπερς προηγήθηκαν ακόμη και με 18 πόντους λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου , όμως η Οκλαχόμα με αντεπίθεση διαρκείας στην τρίτη περίοδο ανέτρεψε την κατάσταση και έφτασε στη νίκη που τους ανέδειξε πρωταθλητές της Δύσης. Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν ο Κέβιν Ντουράντ με 34 πόντους και 14 ριμπάουντ και ο Ράσελ Γουέστμπρουκ που πρόσθεσε 25 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ για το Σαν Αντόνιο ξεχώρισε ο Τόνι Πάρκερ με 29 πόντους και 12 ασίστ.

Στους τελικούς, που θα ξεκινήσουν στις 12 Ιουνίου, η Οκλαχόμα θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας τον νικητή του ζευγαριού Μπόστον Σέλτικς-Μαϊάμι Χιτ (3-2 η σειρά).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ