Kακοποιοί με καλάσνικοφ σκορπούν τον τρόμο – Σε απόγνωση οι πολίτες - iefimerida.gr

Kακοποιοί με καλάσνικοφ σκορπούν τον τρόμο – Σε απόγνωση οι πολίτες

Αδίστακτοι κακοποιοί με καλάσνικοφ σκορπούν τον τρόμο – Σε απόγνωση οι πολίτες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα συνεχή και καθημερινά χτυπήματα των συμμοριών με τα καλάσνικοφ έχουν τρομοκρατήσει τους πολίτες, οι οποίοι ακούν πως κάθε μέρα αλλοδαποί δράστες με βαρύ οπλισμό εισβάλλουν σε σπίτια σκορπώντας τον απόλυτο τρόμο στους ενοίκους.

Μόνο το τελευταίο δεκαήμερο σημειώθηκαν 50 και πλέον άγριες ληστείες σε πάσης φύσεως καταστήματα, περισσότερες από 20 εισβολές και λεηλασίες σε σπίτια με έναν νεκρό, δεκάδες βίαιες επιθέσεις σε πολίτες στο δρόμο. Την ίδια δεν είναι λίγες οι οικογένειες που έζησαν τον εξευτελισμό και την κακοποίηση μέσα στα ίδια τους τα σπίτια όταν εισέβαλαν κακοποιοί με τα καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα στην Αστυνομία μετά την συμπλοκή ληστών με άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. το βράδυ της περασμένης Πέμπτης αναζητούν τρόπο προκειμένου να αντιμετωπίσουν το μεγάλο πρόβλημα με τη δύναμη πυρός των δραστών. Ήδη έχουν ενισχυθεί οι περιπολίες και οι μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δεν κινούνται πλέον ανά δυάδες.

Την ίδια ώρα στην Ασφάλεια προσπαθούν να αξιοποιήσουν κάθε πληροφορία από σήματα των κινητών τηλεφώνων προκειμένου να εξιχνιάσουν τουλάχιστον τρεις μεγάλες υποθέσεις και να βάλουν στο χέρι τα μέλη των συμμοριών. Τη ληστεία τράπεζας στην Ηλιούπολη όταν οι δράστες να διαφύγουν άρπαξαν τρία αυτοκίνητα διερχόμενων οδηγών, τραυματίζοντας μάλιστα έναν οδηγό ταξί. Τη δολοφονία του 30χρονου στην Καισαριανή και τον σοβαρό τραυματισμό του 32χρονου αδελφού του, όταν αλλοδαποί προσπάθησαν τους να κλέψουν το αυτοκίνητο, αλλά και τους ληστές με τα καλάσνικοφ που χτυπούν καταστήματα και περίπτερα στην περιοχή του Ζωγράφου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ